Setari Cookie-uri

Advertorial Ai încercat BAKUCHIOL, alternativa naturală a Retinolului?

Adolescența este momentul în care rutina de îngrijire a pielii devine din ce în ce mai importantă pentru noi. Pentru a-i păstra aspectul frumos și sănătos, pielea are nevoie de hidratare și curățare adecvată. Odată ce începem să îmbătrânim, în jurul vârstei de 25-30 de ani, pielea începe să se confrunte cu apariția ridurilor. Și-atunci începem să descoperim și să experimentăm diverse produse și ingrediente, ca să găsim soluția cea mai potrivită pentru noi, în procesul de încetinire sau ameliorare a ridurilor.

În acest sens, astăzi vom vorbi despre BAKUCHIOL și tot ce trebuie să știi despre acest INGREDIENT ANTI-RID DE NOUĂ GENERAȚIE.

Ce este BAKUCHIOL?

Planta Babchi este responsabilă pentru producția uleiului de BAKUCHIOL și a fost folosit în mod tradițional în medicamentele indiene și chinezești. Astăzi crește rapid în popularitate pe măsură ce oamenii caută înlocuitori pe bază de plante în rutinele de îngrijire. Beneficiile pe care le oferă sunt caracteristicile pe bază de plante, pentru a oferi îngrijire pielii, eficiență anti-rid și proprietățile antibacteriene.

Produsele cu BAKUCHIOL sunt foarte eficiente în îngrijirea pielii și, în același timp, nu sunt agresive. Acest lucru le face potrivite și pentru pielea sensibilă și chiar pentru persoanele care se confruntă cu afecțiuni ale pielii de tip eczemă, psoriazis, dermatită.

BAKUCHIOL sau Retinol? Care sunt diferențele?

Bakuchiolul și Retinolul au beneficii comune importante. Ambele acționează eficient împotriva ridurilor, ajută la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii și la stimularea producției de colagen din piele.

BAKUCHIOLUL are adițional câteva avantaje pe care este bine să le cunoști, mai ales dacă pielea ta este mai sensibilă și nu tolerează prea bine retinolul.

Pielea sensibilă nu are de suferit.

Retinolul poate irita pielea, o poate usca și poate ajuta la apariția roșeței sau inflamațiilor, astfel că, nu este recomandat pentru persoanele care au pielea sensibilă. Cu toate acestea, există o alternativă la fel de eficientă, dar mai delicată cu pielea sensibilă, și anume Bakuchiolul. Acest ingredient accelerează schimbarea celulară și lucrează pentru a-ți calma și vindeca pielea, nu o irită și oferă aceleași beneficii precum Retinolul.

Nu creează sensibilitate la soare.

Regula de bază atunci când începi să folosești retinolul? Niciodată nu ieși din casă pe timp de zi, fără FPS! Ei bine, retinolul mărește sensibilitatea pielii la soare, deoarece ajută la regenerarea pielii, iar asta înseamnă îndepărtarea stratului protector. Bakuchiolul, nu creează această neplăcere. Produsele cu Bakuchiol se pot folosi în siguranță și dimineața (deci în timpul zilei, când pielea este expusă la soare), fără a avea un impact asupra nivelului de sensibilitate la soare al pielii tale, dar și seara înainte de culcare. Bineînțeles, FPS-ul rămâne în continuare un pas important în rutina de îngrijire din fiecare dimineață, indiferent dacă folosești retinol sau bakuchiol.

Pielea uscată nu mai este o problemă.

Retinolul poate favoriza apariția uscăciunii pielii, adică acea senzație de “piele care ține”. Dacă tenul tău tinde să fie ceva mai uscat, retinolul accentuează această tendință, în special în timpul sezonului rece, când trebuie să oferi tenului și mai multă hidratare. Bakuchiolul, pe de altă parte, nu usucă pielea ci îi menține elasticitatea, în timp ce ingredientul acționează în profunzime, pentru a oferi pielii îngrijirea și hidratarea de care are nevoie.

E foarte ușor de introdus în rutina de îngrijire.

Când introduci retinolul în rutina de îngrijire trebuie să te pregătești pentru un proces lung, care are pași stricți de urmat. O primă regulă este ca retinolul să fie introdus în rutină pentru prima dată în sezonul rece, doar seara, o dată pe săptămână. Treptat, în funcție de cum tolerează tenul tău, acesta poate fi introdus și de 2-3 ori pe săptămână. Pielea are nevoie de timpul necesar pentru a se acomoda cu ingredientul. În cazul Bakuchiolului, nu trebuie să ai o listă lungă pe care să o respecții cu strictețe, deoarece nu creează reacții adverse, poate fi aplicat chiar și de două ori pe zi, fără să te gândești că tenul tău se va sensibiliza.

BAKUCHIOL PUR – într-o formulă cu efect de lifting dovedit, de la NIVEA – CELLULAR EXPERT LIFT

Dacă tenul tău nu poate tolera Retinolul, Bakuchiolul este ingredientul activ de ultimă generație pe care poți conta, fiind la fel de eficient ca Retinolul, dar mai delicat cu pielea. Iar acum te poți bucura de benefiicile lui în noul serum NIVEA Cellular Expert Lift, ce acționează în profunzime la nivel celular, pentru un efect dovedit de lifting pe 3 zone:

  • FAȚĂ - Reduce vizibil ridurile;
  • GÂT - Pielea este vizibil mai fermă;
  • DECOLTEU - Aspect vizibil mai neted.

Îmbunătățit cu o cantitate de 10x mai mare de Bakuchiol pur¹, crește producția de colagen a celulelor în doar 4 ore2, cu efect vizibil de lifting, în doar 1 săptămână3.

https://www.youtube.com/watch?v=ioV_DOmdh7A

Vei vedea rezultatele rapid – lucru dovedit de studii!

După 1 SĂPTĂMÂNĂ elasticitatea pielii este vizibil îmbunătățită cu +50%3, iar tenul este mai ferm.

După 2 SĂPTĂMÂNI întărește semnificativ structura pielii pe față, gât și decolteu, rezultate confirmate de 98% dintre femeile care l-au testat4.

“CEL MAI BUN SERUM ANTI-RID CU EFECT VIZIBIL DE LIFTING.” – afirmație confirmată de 85% din femeile care l-au testat5.

Adoptă RUTINA Cellular Expert Lift, pentru efect vizibil de lifting

E important să urmăm o rutină potrivită pentru tipul nostru de piele, dar și pentru problema cu care pielea noastră se confruntă. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de colagen începe să scadă și este esențial să introducem în rutină produse care să prevină și să reducă ridurile.

Gama CELLULAR Expert Lift, cea mai performantă gamă anti-rid de la NIVEA, îmbogățită cu ingredientul inovator BAKUCHIOL, oferă pielii efect vizibil de lifting și fermitate, cu rezultate în doar 1 săptămână

Rutina de zi

Aplică Serumul Cellular Expert Lift pe fața curată, gât și decolteu, pentru un efect dovedit de lifting. Apoi folosește Crema de zi anti-rid Cellular Expert Lift, pentru a pregăti și proteja pielea pe durata zilei. Ingredientele active au efect întreaga zi pentru a revigora tenul și pentru a-i oferi o strălucire naturală. Ca pas extra, folosește Masca șervețel Cellular Expert Lift înainte de aplicarea cremei pe fața curată oricând simți că tenul tău are nevoie de un boost de îngrijire. Redefinește și redensifică pielea în doar 10 minute.

Rutina de seară

Folosește Serumul Cellular Expert Lift pe față, gât și decolteu, pentru un efect dovedit anti-rid + fermitate. Apoi, folosește Crema de noapte anti-rid Cellular Expert Lift, pentru a ajuta la regenerarea pielii pe timp de noapte.

Acum că ai aflat tot ce aveai nevoie despre ingredientul de ultimă generație, Bakuchiol, nu-ți rămâne decât să-l încerci. Așa că, spor la crearea unei rutine anti-rid cu Bakuchiol care să-ți ofere rezultate vizibile în fiecare zi!

1vs Bakuchiol utilizat in produsele NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT.

2se refera la productia de colagen, testata in vitro.

3Rata de imbunatatire a scorului, studiu de 4 saptamani, 44 de femei, 2022.

4Autoevaluare, studiu de 2 saptamani, 101 femei, 2022.

5Autoevaluare, studiu de 2 saptamani, 157 femei, 2022.


Kudika
17 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.