Setari Cookie-uri

Ai o geacă The North Face de spălat?

Dacă ești pasionat de fashion și de branduri, nu ai cum să nu fi auzit până acum despre calitatea gecilor The North Face. Brandul vinde unele dintre cele mai populare jachete care au devenit un element de bază atunci când vremea se răcește.

Dar, aceste jachete necesită îngrijire și curățare corespunzătoare pentru a te asigura că le poți purta cât mai mulți ani. Poți să speli o geacă The North Face cu succes la mașină sau să speli manual o jachetă din fleece North Face. Trebuie doar să utilizezi temperaturi mai scăzute ale apei și o agitare ușoară. Asigură-te întotdeauna că verifici eticheta de îngrijire pentru instrucțiuni specifice.

Dacă ești curios cum să speli o geacă The North Face sau un alt tip de jachetă de la acest brand, citește în continuare articolul.

Cum să speli o jachetă din fleece The North Face în 3 pași

#1. Sortează hainele

Este important să îți sortezi rufele și să eviți să îți speli jacheta din fleece cu haine care produc scame, cum ar fi flanela de bumbac sau prosoape, deoarece fleece-ul este un magnet pentru fibre. Materialul atrage, de asemenea, părul animalelor de companie, așa că redu și îndepărtează scamele înainte de spălare. Cel mai bine este să îți speli geaca The North Face singură sau cu alte jachete similare.

Citește și:

Asigură-te că verifici buzunarele pentru șervețele sau hârtie care se pot dezintegra în apă și se pot lipi de fleece. Închide toate fermoarele, nasturii și elementele de fixare, apoi întoarce jacheta pe dos pentru a preveni frecarea excesivă a părții moi a materialului.

#2. Alege temperatura apei, ciclul spălării și detergentul

Selectează întotdeauna setarea de apă rece sau caldă - niciodată fierbinte - atunci când speli jachetele din fleece. Temperaturile ridicate pot deteriora fibrele.

Alege ciclul blând pentru jachetele din fleece care sunt ușor murdare. Pentru piesele foarte murdare, utilizează ciclul de presare permanentă, care are o clătire la rece și o viteză de centrifugare mai mică.

Utilizează un detergent lichid ușor. Dacă jacheta ta are mirosuri puternice de transpirație sau de fum de la un foc de tabără, adaugă o cană de bicarbonat de sodiu în apa de spălare pentru a ajuta la absorbția mirosurilor.

Citește și:

Dacă îți speli manual jacheta, umple chiuveta sau cada cu apă caldă și adăugă aproximativ o jumătate de linguriță de detergent pentru fiecare litru de apă. Adaugă jacheta în apă cu săpun și las-o să se înmoaie timp de aproximativ 20 de minute. Strânge ușor jacheta pentru a slăbi murdăria, dar nu freca agresiv materialul. Clătește bine și stoarce apa, dar nu excesiv. Agață jacheta pe un umeraș și las-o să se usuce la aer.

Sfat: Pentru o spălare mai blândă, alege o mașină de spălat cu încărcare frontală sau cu încărcare superioară fără un agitator central.

#3. Scoate jacheta din mașina de spălat

Când scoți jacheta din mașina de spălat, întoarce-o pe față și scutur-o bine pentru a ajuta la îndepărtarea cutelor. Agaț-o pe un cuier robust sau pliaz-o peste un suport de uscare.

Citește și:

Cât de des să speli o jachetă din fleece

Jachetele din fleece purtate zilnic trebuie spălate cel puțin o dată pe săptămână. Alte articole de îmbrăcăminte din fleece trebuie spălate la două săptămâni pentru a îndepărta uleiul de corp și murdăria. Dacă observi mirosuri sau pete de suprafață, este timpul să speli haina.

Toate jachetele trebuie curățate bine la sfârșitul sezonului înainte de a le depozita. În timp ce poliesterul nu poate fi deteriorat de majoritatea insectelor, unele pete pot deveni permanente dacă sunt lăsate pe țesătură prea mult timp.

Cum să depozitezi o jachetă din fleece

Jachetele din fleece trebuie spălate, pliate cu grijă și depozitate în coșuri de plastic sigilate sau pungi de pânză pentru a ține praful la distanță. Dacă agăți jacheta din fleece pentru o perioadă lungă de timp, poate duce la cute permanente în umeri sau la o jachetă deformată. Păstrează fleece-ul într-un spațiu răcoros și uscat.

Citește și:

Încearcă și tu să-ți speli jacheta, urmând instrucțiunile de mai sus. Sau poate ai o geacă Tommy Hilfiger pe care urmează să o cureți. Atunci stai fără griji, procesul este similar.

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.