Setari Cookie-uri

Rutina de seară pentru pielea deshidratată și stresată

Îți dorești un ten tonifiat, radiant, fără imperfecțiuni și semne de îmbătrânire? Ei, bine, acest lucru chiar este posibil! Condiția sine qua non: un stil de viață sănătos, precum și o rutină cosmetică adaptată tipului tău de piele.

cosmetică adaptată tipului tău de piele.

Îngrijirea exemplară a tenului presupune curățare, exfoliere, hidratare cu seruri și creme, precum și măști de față. Ți se pare prea mult? Ei bine, nu e! Noi îți oferim însă un ritual expres de îngrijire care să te ajute să rămâi luminoasă. Tot ce trebuie să faci este doar să urmezi câțiva pași simpli, folosind produsele adecvate:

Pasul 1: demachierea

Noi noi suntem fani Uriage, iar în această etapă optăm pentru Uriage Hygiène Waterproof Eye Make-up Remover (Demachiant bifazic de ochi pentru machiaj rezistent la apă). De ce?

Pentru momentele când mascara se încăpățânează să rămână agățată de gene! Și crede-ne pe cuvânt, formula Waterproof Eye Makeup Remover de la Uriage a fost special concepută pentru femeile cu ochi sensibili. Aceasta îndepărtează cu succes impuritățile, lăsând pielea proaspătă și curată. Apa termală Uriage din compoziție protejează și previne iritarea pielii din jurul ochilor. Formula blândă nu provoacă reacții alergice și nu usucă pielea. În plus, calmează și oferă o senzație de confort. Produsul poate fi folosit atât pentru ochi sensibili, cât și pentru buze.

Citește și:

Pasul 2: hidratarea pielii din jurul ochilor

Cum se face? Lejer, natural, constant, cu o cremă activ hidratantă care ajută la refacerea barierei cutanate și la menținerea unui nivel optim al hidratării pielii. Preferata noastră este Cremă pentru conturul ochilor Eau Thermale de la Uriare, care are o formulă îmbogățită cu ingrediente active hidratante [Acid Hialuronic + Complex H2O + Aquaxyl] pentru a stimula hidratarea pielii din jurul ochilor. O cremă-contur de ochi ce oferă triplă acțiune: hidratare, anti-cearcăn, anti-edem. Conține complex brevetat Hydro-Thermal, ce hidratează și ajută la regenerarea pielii, și sulfat de Dextran, ce decongestionează micro-circulația din zona ochilor. S-a constatat că, sub acțiunea acesteia, intensitatea edemelor scade cu 41%, în timp ce intensitatea cearcănelor scade cu 31%.

Citește și:

Efectul? Decongestionează și luminează - Datorită sulfatului de dextran prezent în formulă, pielea din jurul ochilor arată revigorată. Aspectul pungilor și cearcănelor este diminuat. În combinație cu textura sa ultra-proaspătă, conturul ochilor este iluminat pentru un ten mai radiant. Pielea arată revigorată, hidratată și liniile fine sunt reduse, cu un efect de netezire.

Pasul 3: boost-ul de hidratare și tinerețe

Hidratează-ți pielea ca un expert și oferă-i un boost cu Uriage Serum H.A. Eau Thermale! Secretul constă în acidul hialuronic pe care îl conține serumului de la Uriage. Acesta acționează asupra semnelor de hidratare (riduri fine, disconfort, piele ternă) și permite formarea unei pelicule protectoare la suprafața pielii.

În plus, formula mai este îmbogățită cu Aquaxyl + Extract de floare de nalbă, o combinație care stimulează hidratarea straturilor cutanate și le protejează de agresiunile externe. Astfel, pielea este hidratată progresiv, timp îndelungat.

Citește și:

Textura sa ultra-lejeră se întinde și se absoarbe ușor în piele, restabilind mecanismele naturale de hidratare. Efectul obținut? În urma aplicării serumului, pielea își recapătă fermitatea, devine mai netedă, hidratată, mai catifelată și mai luminoasă. Pe scurt: Îmbunătățește calitatea pielii!

Pe lângă beneficiile sale de hidratare, Apa Termală Uriage catifelează și calmează toate tipurile de piele, chiar și pe cele mai sensibile, grație celor două brevete exclusive Uriage (LN Modul și Barrier Patent) - acestea protejează și contribuie la apărarea naturală a pielii.

Parfumul său plăcut subliniază gama EAU THERMALE și îi oferă specificitate: aromă de bergamotă și de piersici, cu note de lăcrămioare și o bază de cedru, la care se adaugă 97% ingrediente de origine naturală.

Citește și:

Pasul 4: tușa finală

Iată-ne și în punctul final al rutinei de seară pentru pielea uscată și deshidratată! Pe ce produs mizăm? Pe nimeni alta decât Crema Hidratantă Eau Thermale de la Uriage. O cremă cu textură lejeră pentru hidratarea tenului normal, cu tendință de îngrășare.

Conține complex brevetat Hydro-Thermal, ce hidratează și ajută la regenerarea pielii, și fitosqualan, ce ajută la reconstrucția și protecția filmului hidrolipidic al pielii.

Efectul obținut? Hidratează, hrănește și dă luminozitate tenului! La 8 ore de la aplicare, nivelul de hidratare în piele este cu 27% mai mare. Textura fresh a acestei creme dă o senzație instantă de răcorire a pielii.

Produsele din Gama Eau Thermale de la Uriage se găsesc online și în lanțurile de farmacii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.