Setari Cookie-uri

Caise, miere și ulei de mușcată pentru un ten care radiază de frumusețe

Exfoliere, exfoliere, dar să știm și noi. Să înțelegem și noi de ce are tenul nostru nevoie de acest proces de curățare și purificare suplimentară. Care este beneficiul lui și de ce pielea noastră tânjește după el?

Și totuși ce presupune o exfoliere ca la carte? Ei bine, este un procedeu cosmetic – care care îl poți face foarte bine și în intimitatea casei tale - care te ajută să îți revigorezi tenul, să scapi de celulele moarte și să grăbești regenerarea celulară.

Frecvența ideală? O dată pe săptămână.

Obiectivul? O piele sănătoasă și radioasă.

În funcție de tipul tău de ten, îți vei alege și ingredientele potrivite pentru exfoliere, deoarece calitatea gomajului depinde de mărimea semințelor și substanțelor conținute.
Nouă ne place cu precădere exfoliantul facial pe bază de caise din gama Express Beauty de la APIVITA. Și iată de ce: caisele zemoase și delicioase sunt recunoscute pentru că permit o curățare eficientă și delicată a tenului fără a-l deshidrata. Ele pot calma pielea inflamată și au proprietăți emoliente.

Citește și:

E bine să ai în vedere că, exfoliantul cu caise de la APIVITA se adresează tenului sensibil, deoarece el integrează în formula sa doar ingrediente care nu agresează sau deshidratează pielea. Sâmburii de caise măcinați extrem de fin vin să exfolieze cu blândețe, pentru ca mai apoi uleiul de caise, mierea și extractul de castravete să amelioreze textura pielii și să îi dăruiască luminozitate. De exemplu, apa din formula exfoliantului a fost înlocuită de o infuzie de trandafir sălbatic, care are rol antioxidant, completat de efectul uleiului esential de mușcată care hidratează și dă un boost de tinerețe

Gomajul se aplică pe piela umedă prin mișcări circulare, o dată sau de două ori pe săptămână, în funcție de nevoile tenului tău.

Produsele APIVITA se găsesc online și în lanțurile de farmacii.

Citește și:

Preț recomandat, începând de la 60 de lei.

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.