Setari Cookie-uri

Sânziana Negru, casă de vis, lângă pădure! Cât de greu i-a fost: E un limbaj al muncitorilor pe care eu a trebuit să îl înțeleg

Proiectul ambițios a presupus multe eforturi și resurse, iar rezultatul este o locuință impresionantă, care reflectă gustul și personalitatea vedetei. Cu ce provocări s-a confruntat Sânziana Negru?

Sânziana Negru, câștigătoarea America Express, și-a împlinit visul de-o viață prin finalizarea unui proiect ambițios: construirea propriei case, aflată la marginea pădurii, într-o locație pitorească de la marginea Capitalei. Această nouă proprietate reprezintă o realizare uriașă pentru vedetă, care a investit timp și efort în transformarea visului său în realitate.

Inițiativa de a-și construi propria locuință a fost demarată acum doi ani, când Sânziana a achiziționat un teren și a început lucrările de construcție. Procesul a fost unul provocator, iar vedeta a recunoscut că a întâmpinat diverse dificultăți pe parcursul proiectului.

"Un prieten mi-a zis că e terenul acesta, am cumpărat terenul cu cineva, am zis că îl parcelăm, tu acolo, eu acolo și eu fac ce vreau. Și am luat-o fix bucată cu bucată, pas cu pas... Am ridicat-o în doi ani de zile, anul trecut s-a întâmplat cel mai mult", a dezvăluit Sânziana Negru într-un podcast.

Citește și:

Procesul de construcție a fost marcat de gestionarea echipelor de muncă și de schimbul constant de idei și planuri. Cu toate acestea, perseverența și viziunea ei au dus la realizarea unei locuințe spectaculoase, care a depășit așteptările. Cu un design minimalist și elegant, casa dispune de multiple camere spațioase, inclusiv un living impresionant cu șemineu și numeroase elemente decorative, precum și un dormitor generos. Curtea interioară completează atmosfera relaxantă și reconfortantă a acestei locuințe de vis.

Cu toate acestea, Sânziana a recunoscut că proiectul a implicat costuri financiare considerabile, depășind estimările inițiale. Chiar dacă aceasta a evitat să ofere detalii exacte despre sume, vedeta a subliniat că investiția în casa ei a fost considerabil mai mare decât se aștepta inițial.

Citește și:

"Pentru casa asta nu am făcut nimic eu cu mâna mea pentru că mare parte din ce s-a făcut a fost când eu eram plecată la Asia Express, când m-am întors am văzut-o foarte mult transformată într-o perioadă de două luni", a adăugat Sânziana.

Mai mult, vedeta a fost nevoită să se confrunte cu diverse provocări în cei doi ani de construcție a casei, în special atunci când a venit vorba de colaborarea cu muncitorii.

"Cea mai mare bătaie de cap cred că a fost cu muncitorii. Vezi tu, să vină o femeie micuță ca mine, pe un șantier de bărbați, care sunt obișnuiți cu alți bărbați care vin și le dau ordine, e așa…un pic interesant. Eu venea și ziceam că vreau geamuri mari, ei ziceau că nu se poate. Apoi le spuneam că dacă scoatem asta și asta și adăugăm…cred că le-am dat multă bătaie de cap băieților de pe șantier și asta mi-a mâncat mie cea mai multă energie pentru că e un limbaj aparte al muncitorilor pe care eu a trebuit să îl învăț și să îl înțeleg”, a mai declarat Sânziana Negru, în cadrul unui podcast.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.