Setari Cookie-uri

Iubita lui Dorian Popa s-a mutat din casa artistului. Ce se întâmplă cu povestea lor de dragoste?

Iubita lui Dorian Popa, Claudia Iosif, s-a mutat din casa artistului, iar la scurt timp au apărut în presă zvonuri cu privire la despărțire.

Relația dintre Claudia Iosif și Dorian Popa a fost subiectul unor zvonuri legate de despărțire, după ce un apropiat al cuplului a declarat că cei doi locuiesc deja în case separate. Claudia Iosif a ales să răspundă la aceste bârfe, dezvăluind că, deși fac anumite lucruri separat, relația lor este în continuare solidă.

Bruneta a confirmat că și-a mutat atelierul de croitorie din locuința lui Dorian Popa la o altă locație, la doar 5 minute de casa lor de lux din Domnești. Iubita artistului nu a confirmat faptul că relația lor s-a încheiat și a subliniat că este normal să facă lucruri separat de partenerul ei, mai ales după 11 ani de relație.

"Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la 5 minute de casa noastră", a explicat Claudia Iosif într-un interviu pentru CANCAN.

Citește și:

Dorian Popa nu a dorit să comenteze în mod direct zvonurile legate de despărțire. Acesta a menționat că urmează o perioadă aglomerată în care este foarte ocupat cu proiectele sale. De asemenea, a dezvăluit că a fost plecat frecvent în ultimul timp din cauza filmărilor și că se pregătește pentru lansarea unui nou produs sub marca Hâț, la finalul lui noiembrie.

"Am fost pe drumuri, nu prea mai apuc să dorm. Am plecat cu duba, tocmai ca să mă odihnesc. Acum merg la Craiova, la noapte ne întoarcem pentru că mâine am două evenimente în București. Sunt pe ultima sută cu lansarea unui nou produs, marca Hâț, la finele lui noiembrie. Am tot făcut drumuri în Germania, unde se află fabrica. Am văzut ce se întâmplă pe afară, dar aleg să nu-mi fie teamă să călătoresc", a spus Dorian Popa, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.