Setari Cookie-uri

Trăiește ora magică a minunilor ascunse și a comorilor surprinzătoare!

Târziu în noapte, când răsar stelele și luna veghează de sus, pe un tărâm deopotrivă straniu și familiar, un orologiu vechi bate ora 13 și uși ascunse se deschid, purtându-te către un loc plin de mister, care se arată doar sub razele lunii...

CP

La neașteptata oră magică, când toată lumea doarme, florile nopții se deschid a sărbătoare, umplând

pădurea de arome vrăjite și culori vibrante.

Acestea sunt florile unice care așteaptă până la căderea nopții pentru a-și dezvălui adevărata frumusețe sub lumina

stelelor.

În timpul acestor festivități nocturne, licuricii ne ghidează pe căile secrete ale zânelor până când întunericul face loc unor priveliști de neuitat, buchetelor florale romantice, captivante, și bucuriei simple de a descoperi

magia pură în inima naturii.

Aceasta e ora magică de dincolo de timp - o oră plină de surprize fermecătoare care pot fi găsite doar la SABON.

Acum poți evada în această oră magică din orice moment banal al zilei, cu ajutorul unei arome senzaționale de sărbători și al texturilor delicioase ce transformă ritualurile zilnice de îngrijire în aventuri palpitante, de neuitat.

Citește și:

Te invităm la numărătoarea inversă!

În spatele fiecărei ușițe ale noului calendar ADVENT, te ispitim să descoperi surprize prețioase, detalii incitante de frumusețe oferite de SABON, care te vor transporta pe tărâmul magic vizibil doar sub lumina lunii...

Delicii încântătoare de îngrijire a pielii, produse de baie sau de corp pentru fiecare zi ce precede Crăciunul, călăuze ale răsfățului pentru anul ce vine.

E cadoul perfect pentru cei dragi, sau o binemeritată tratație pentru tine.

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Citește și:

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.