Setari Cookie-uri

Cum rezolvi problemele afacerii tale la tabăra Factory Bootcamp?

Factory Bootcamp este un eveniment organizat de start-up.ro cu suportul Raiffeisen Bank unde 25 de antreprenori își vor optimiza planul de afaceri pentru creștere.

Încă te mai poți înscrie. În acest articol vei afla mai multe despre formatul taberei de 2 zile organizate între 16 și 17 februarie.

Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank este un eveniment de două zile dedicat antreprenorilor la început de drum care vor să-și transforme planul de business în realitate sau care doresc să-și consolideze afacerea.

La Factory Bootcamp, la finalul celor 2 zile de workshop-uri, vei fi invitat să susții un pitch în fața echipei formată din colegi și potențiali finanțatori, în care să inserezi tot ce-ai învățat în acel week-end de la speakerii evenimentului.

Cum va fi organizat evenimentul și ce trebuie să pregătești?

Evenimentul va avea loc timp de două zile la Raiffeisen Media Center în București și va avea pe lângă workshop-uri părți de muncă individuală și în echipă.

Citește și:

Când îți prezinți afacerea la începutul Factory Bootcamp

În prima zi fiecare antreprenor și antreprenoare va avea 2 minute în care să-și prezinte afacerea și provocările. Cum?

  • Numele afacerii și ce face business-ul

  • Principalele 2 provocări enunțate concret de către antreprenor (exemplu - “afacerea a ajuns la un nivel, dar nu mai crește”, “afacerea merge bine așa cum e, dar vreau să dezvolt o echipă de vânzări și nu știu cum”)

  • Aspectele pe care antreprenorul sau antreprenoarea nu le știe sau nu are competențe pentru a le dezvolta

  • Ce ai nevoie în momentul acesta al afacerii?â

Înscrie-te aici pentru a participa la Factory Bootcamp.

Ce urmează?

  • Vei avea workshop-uri de finanțare, marketing, vânzări, ecommerce, creștere a echipei

    Citește și:
  • Vei vedea exemple de alumni ai programelor factory by Raiffeisen Bank

  • Vei lucra împreună cu ceilalți participanți în format 1 la 1 sau în grupuri restrânse de câte 5 pentru a găsi soluții la problemele fiecăruia, după un format de “peer review”, folosind experiența celorlalți.

Ce trebuie să faci la final?

Vei avea 3 minute în fața unui juriu format din mentori și specialiști în finanțare de la Raiffeisen Bank în care să faci un pitch. Nu ai nevoie de suport tehnic (Power Point sau video), ci doar de structură.

Ce trebuie să conțină această prezentare?

După cele 3 minute va urma o sesiune de întrebări și răspunsuri de 5 minute. În edițiile anterioare participanți cu afaceri la început de drum au continuat spre o finanțare alături de factory by Raiffeisen Bank pentru a-și dezvolta afacerea.

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.