Setari Cookie-uri

Brandul de produse cosmetice coreene KORIKA este acum disponibil în rețeaua de magazine Notino

KORIKA, unul dintre cele mai apreciate branduri de produse cosmetice coreene din Europa, intră în magazinele Notino din București. Această lansare marchează un nou capitol în expansiunea KORIKA pe piața din România, ca răspuns la popularitatea în creștere a trendului k-beauty, ce constă în îngrijirea pielii cu produse coreene.

 • KORIKA aduce pe piața din România ritualul și expertiza coreene în îngrijirea pielii. Brandul coreean de cosmetice este recunoscut pe piețele europene datorită calității produselor sale.
 • În rețeaua de magazine Notino, iubitoarele de skincare pot găsi o selecție extinsă de produse KORIKA, de la măști de înaltă calitate, seruri de față, seturi complete de îngrijire a tenului, precum și instrumente de masaj facial.
 • KORIKA a dezvoltat o rutină de îngrijire a tenului în 5 pași, special adaptată nevoilor femeilor europene. Această metodă simplificată, inspirată de ritualul tradițional coreean este accesibilă oricărei femei care își dorește un ten cu aspect de porțelan.
 • Cu viziunea de a deveni lider în domeniul K-beauty în Europa, brandul KORIKA se angajează să ofere femeilor europene, inclusiv pasionatelor de beauty din România, ritualuri autentice coreene de îngrijire a pielii, personalizate pentru a răspunde nevoilor și preferințelor acestora.

  Citește și:

  Combinând cea mai avansată tehnologie asiatică cu ingrediente active eficiente, KORIKA a dezvoltat o rutină unică și eficientă de îngrijire a tenului în 5 pași, o metodă simplificată a ritualului coreean tradițional, alcătuit din 10 pași. Această rutină (cleanser, toner, ser, emulsie și cremă) este concepută astfel încât să poată fi integrată cu ușurință de orice femeie în viața de zi cu zi, pentru a obține un ten cu aspect de porțelan, sănătos și strălucitor, cu un efort minim.

  În rețeaua de magazine Notino, iubitoarele de skincare pot găsi o selecție extinsă de produse KORIKA, de la măști, seruri de față, seturi complete de îngrijire a tenului, precum și instrumente de masaj facial. Produsele sunt realizate cu ingrediente de înaltă calitate, inclusiv extracte naturale, aminoacizi și vitamine și se adresează nevoilor specifice ale fiecărui tip de ten, de la cel normal, gras, sensibil, la tenul deshidratat, mixt sau matur.

  Citește și:

  `Suntem încântați să lansăm produsele KORIKA în magazinele fizice Notino și să începem un nou capitol al poveștii noastre în România. Ne propunem să oferim consumatoarelor românce tot ce este mai bun din expertiza cosmetică coreeană, renumită pentru precizia sa. Esența brandului KORIKA, profund înrădăcinată în tradiția coreeană de frumusețe, constă în sinergia ingredientelor autentice, extrem de eficiente pentru îngrijirea pielii, care oferă rezultate vizibile`, spune Martin Vrána, CEO al Givet, un producător de top de produse cosmetice și de îngrijire personală.

  Clienții Notino vor descoperi colecțiile emblematice și gamele de produse din portofoliul KORIKA, printre care:

  HIGH-TECH LIPOSOME – O nouă generație de dermocosmetice ce utilizează tehnologia lipozomală brevetată. Această tehnologie avansată încapsulează ingredientele active în capsule de 100 de ori mai mici decât porii, accelerând astfel transferul ingredientelor active în piele și îmbunătățind eficiența acestora. Două dintre soluțiile KORIKA extrem de apreciate sunt rutinele de îngrijire a tenului în 5 pași Hi-Tech Liposome Hydrating și Calming.

  Citește și:

  Korean Heritage – O gamă de seruri de înaltă calitate pentru nevoi diverse (anti-aging, rejuvenare, hidratare sau luminozitate), dar și alte produse cosmetice cu efecte rapide și de durată. Aceste produse sunt formulate folosind ingrediente naturale provenite de pe insula Jeju din Coreea, renumită pentru solul său vulcanic fertil, bogat în minerale esențiale.

  De asemenea, cumpărătorii pot găsi patru branduri de măști de înaltă calitate: SuperFruits, Korean Heritage, Ferment Beauty și SciBeauty. Fiecare gamă propune o varietate de măști, special concepute pentru nevoile diverse de îngrijire a pielii, începând de la hidratare și fermitate, până la îmbunătățirea luminozității.

  Produsele KORIKA pot fi achiziționate atât din magazinele fizice Notino, cât și online, de pe: https://www.notino.ro/korika/.

  Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.