Setari Cookie-uri

Strălucire naturală cu produsele Himalaya Wellness!

Odată cu venirea primăverii tenul nostru are nevoie de reîmprospătare și bineînțeles că primul pas pentru a obține acea strălucire naturală ce emană sănătate prin toți porii este o curățare în profunzime.

Tocmai de aceea, brandul Himalaya vine în ajutorul nostru cu produse cosmetice pentru curățarea feței cu o textură ușoară și delicată, dar cu efect de purificare, produse ce au la bază ingrediente active naturale și formule inspirate din străvechea știință Ayurveda.

Pe lângă o curățare în profunzime a tenului, trebuie să avem grijă și de sănătatea buzelor noastre pentru a obține acea strălucire naturală care visează toată lumea primăvara.

Himalaya te invită să redescoperi balsamurile de buze stick, cu același efect hidratant, dar într-un nou ambalaj!

  • Balsam de buze stick cu unt de cacao și unt de sal

  • Balsam de buze stick cu ulei din semințe de căpșune și sâmburi de caise

  • Balsam de buze stick cu ulei din germeni de grâu și ulei de morcov

Și încă o veste bună pentru buzele tale, în curând vei putea găsi în magazinele din România și noul balsam de buze stick cu extract din semințe de Litchi!

Litchi este un fruct tropical, cu o un gust delicios, exotic, dar și cu o mulțime de beneficii pentru sănătate, care a început să devină foarte popular în țara noastră. Este o sursă bogată de vitamina C, cupru, potasiu și are efect antioxidant.

Citește și:

De reținut este faptul că pe lângă ingredientele naturale active, toate balsamurile de buze stick de Himalaya conțin și vitamina E naturală atât de necesară pentru hidratarea corespunzătoare a buzelor noastre.

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.