Setari Cookie-uri

Îngrijirea părului, cadoul GLISS pentru tine și cei dragi, la acest final de an

Finalul de an reprezintă un prilej de a reflecta asupra unor obiceiuri bune sau mai puțin bune pe care le avem în viața noastră. De asemenea, această perioadă este și momentul în care ne facem planuri și promisiuni pentru anul ce urmează – să facem mai mult sport, să mâncăm mai sănătos, să avem mai multă grijă de noi, să fim mai aproape de cei dragi etc. Gliss îți propune la acest final de an să incluzi pe lista obiceiurilor benefice, la capitolul grijă față de tine, adoptarea unei rutine de îngrijire a părului, pentru a intra în noul an cu cel mai sănătos și strălucitor păr.

Așa cum pielea are nevoie de îngrijire zilnică, și părul necesită o atenție sporită, iar Gliss a combinat o serie de produse în câteva seturi cadou, special pentru a te ajuta să implementezi un ritual de îngrijire, pe cât de simplu, pe atât de eficient. Mai mult, seturile Gliss pot fi o opțiune de cadou util și sustenabil pentru cei dragi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cu atât mai mult cu cât gentuțele în care sunt ambalate și prezentate produsele GLISS sunt realizate din plastic reciclat.

De exemplu, setul Gliss Aqua Revive pentru hidratare include șamponul Gliss Aqua Revive 250 ml, balsamul de 200 ml și tratamentul express 7 Secunde 200 ml. Produsele au la bază o formulă de înaltă performanță, cu alge marine și acid hialuronic, ce asigură părului hidratare în profunzime, fără a-l supraîncărca, lăsându-l mătăsos și catifelat la atingere. Sunt recomandate pentru un păr normal sau uscat și nu conțin coloranți artificiali, având în compoziție 90% ingrediente de origine naturală (inclusiv apă). Tratamentul express Gliss 7 Secunde Aqua Revive, cu extract de alge marine și acid hialuronic, oferă părului un efect de reparare și hidratare intensă de durată, în doar 7 secunde, acționând la fel de puternic precum o mască.

Citește și:

De asemenea, pentru un păr tern, fără strălucire, cu vârfuri despicate, Gliss îți opropune gama Gliss Oil Nutritive, disponibilă acum în setul cadou ce conține șampon, balsam și ulei de păr Gliss Daily Oil. Deoarece zilnic părul tău este supus unui stres mecanic prin periaj și folosirea aparatelor de styling, lungimea firelor devine inegală și prezintă vârfuri despicate, iar aspectul devine tern și își pierde strălucirea. Pentru a fi suplu și sănătos, părul are nevoie de o îngrijire în profunzime. Formula de înaltă performanță cu acid oleic și ulei de marula asigură părului reparare în profunzime și suplețe senzuală, lăsându-l strălucitor, cu aspect sănătos. În timp ce șamponul Gliss Oil Nutritive curăță delicat și repară în profunzime fibra capilară, balsamul îngrijește, repară și reduce vârfurile despicate, redând părului suplețea naturală și aspectul sănătos. La rândul său, Gliss Daily Oil, ulei de păr îmbogățit cu vitamina E, hrănește firul de păr, fără a-l face să își piardă din volum. Mai mult decât atât, oferă protecție termică în procesul de stilizare, sigilează vârfurile despicate, îmblânzește firele rebele și face părul mai ușor de manevrat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.