Setari Cookie-uri

Cătălin Scărlătescu, proiect inedit după ce Antena 1 l-a dat în judecată: E online și e plină de rețete speciale...

Cătălin Scărlătescu le-a făcut o mare surpriză celor care îl îndrăgesc. Cu toate că nu îl vor mai vedea pe tv, fostul jurat de la Chefi la Cuțite le-a pregătit ceva special urmăritorilor săi.

În seara zilei de ieri, 13 decembrie, Cătălin Scărlătescu și-a dezvăluit cel mai recent proiect, "Grătar de Călător", într-o premieră online, pe pagina sa de socializare. Decizia de a demara acest nou capitol în cariera sa vine în urma demisiei sale de la emisiunea "Chefi la cuțite" de la Antena 1, împreună cu colegii săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Astfel, după săptămâni de filmare intensivă, Cătălin Scărlătescu a anunțat pe rețelele de socializare despre lansarea proiectului "Grătar de Călător", care va aduce pasiunea sa pentru gătit și călătorii în casele și inimile privitorilor.

Proiectul este o colaborare specială între Cătălin Scărlătescu și prietenul său apropiat, Gache.

Citește și:

"Am avut bucuria de a filma Grătar de Călător, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful, pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate, și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă," a declarat bucătarul pe Instagram.

Cu un mesaj plin de entuziasm, Cătălin Scărlătescu a invitat fanii să se înscrie pe lista de așteptare pentru a fi la curent cu noutățile proiectului. Ediția este anunțată ca fiind limitată, ceea ce adaugă un element de excitație pentru cei interesați să facă parte din această călătorie culinară inedită.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.