Setari Cookie-uri

Advertorial Tina Dobre îți spune toate secretele   despre TIPSURILE reutilizabile

Tina Dobre lucrează de mai bine de 8 ani în industria de beauty. Din dorința de a împărtăși cunoștințele pe care le-a dobândit de-a lungul timpului, nail artistul predă cursuri de tehnici unice în manichiură, pentru cele care vor să pășească în această lume, dar și pentru cele care lucrează în domeniu și vor să se perfecționeze. Cursurile durează o săptămână, iar cursantele învață tehnici de aplicare pe unghia naturală, cât și  tehnici de construcție a unghiilor.

Însă o noutate o reprezintă cursul online despre TIPSURI reutilizabile, unic în România, ce se va lansa pe 25 noiembrie, curs unde Tina Dobre îți pune la dispoziție timpul de a afla și învăța toate secretele ei.

"Acest curs este pentru tine, dacă încă mai faci construcția în trei ore și încă ai dubii legate de tehnica ta. Este un curs unic în România, unde poți avea lucrările

verificate de către mine și primești verificare ca și cum ai fi la un curs fizic.", precizează Tina Dobre, tehnician și trainer de unghii.

Cursul se găsește aici https://tinadobre.tilda.ws/stipstreasure?fbclid=PAAaY8J5dJ_vYfIXSlxURcsfKRaGFw3g4cJOYQyQV-n1mI270ozlhJJIX6Nnk , iar prețul este unul mult mai mic față de cursurile fizice, dar înveți și ai parte de aceleași informații. În plus, beneficiezi de corectarea temelor. Atenție, locurile sunt limitate!


Kudika
24 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.