Setari Cookie-uri

Soari, prima și singura marcă înregistrată de îmbrăcăminte și accesorii cu protecție solară din România

Misiunea noastră este să oferim o soluție simplă și eficientă pentru a proteja pielea de radiațiile UV, care în același timp să elimine senzația de căldură extremă produsă de razele infraroșii pe pielea expusă la soare.

Povestea Soari

După 2 ani de testat diverse materiale și îmbrăcăminte cu UPF 50+ am conceput o garderobă capsulă compusă din 5 accesorii și obiecte de îmbrăcăminte UPF 50+. Mănușile scurte și lungi, gulerul, șalul și poncho-ul pot fi purtate în orice împrejurare pentru a proteja pielea de radiațiile UV.

Astfel a luat naștere Soari®, prima și singura marcă înregistrată de îmbrăcăminte și accesorii cu protecție solară din România, în colaborare cu fabrica CottonTex din Timișoara.

Pentru îmbrăcămintea Soari am ales materialul textil sintetic Sensitive® Plus, ultra lejer și răcoros, dar în același timp cu performanță excelentă pentru protecția UV.

Menținând producția la nivel local, sprijinim locurile de muncă din orașul nostru, ne reducem amprenta de carbon, și contribuim la comunitatea noastră.

Citește și:

Protecția solară nu este un moft ci o necesitate

Pielea este expusă la radiațiile solare din primul minut în care este expusă la lumina solară, indiferent de anotimp. Pentru a preveni distrugerile celulare cauzate de radiațiile solare trebuie să protejăm toată pielea expusă la lumina solară, nu doar tenul.

Crema cu SPF, hainele cu UPF, ochelarii de soare, pălăria cu boruri late și umbrela de soare protejează întreg corpul de radiațiile UV, fiecare oferind o anumită protecție UV.

Toate dezavantajele folosirii cremei cu protecție solară pe corp - reaplicare frecventă, în strat uniform și generos, protecție UVA mai mică decât UVB, textura lipicioasă a cremelor - au fost motivele pentru care am căutat o soluție mai simplă.

Textilele cu protecție solară oferă protecție UV completă, uniformă și constantă pe toată durata folosirii și în plus, pielea acoperită de haine este afectată mult mai puțin de radiațiile IR (infraroșii) care provoacă senzația de căldură.

Citește și:

Produsele Soari® pot fi folosite cu ușurință în orice ocazie, la orice ținută

Compoziție

73% microfibre PA
27% EA (LYCRA®)

Protecție UPF 50+

testat pe standardul AS/NSZ 4399 (Australia/New Zealand) și EN 13758-2 (Europa)

Avantajele UPF 50+

- protecția solară pe care vrei să o porți, ultra lejeră, cu elasticitate tridimensionala și uscare rapidă.

- previne arsurile solare și oferă senzație de răcoare pe timpul purtării la soare.

- protecție solară UPF 50+ uniformă pe toată durata folosirii, blochează 98% din radiațiile UVA și UVB.

Produsele se pot achiziționa on-line de pe siteul nostru www.soari.ro, iar pentru a fi la curent cu noutățile și lansările viitoare urmărește-ne pe rețelele de social media – soari.sunwear.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.