Setari Cookie-uri

Schimbări la Chefi la cuțite duplă plecarea celor 3 jurați! Irina Fodor, detalii despre plecarea chefilor

Plecarea celor 3 chefi, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, din emisiunea Chefi la cuțite a surprins pe toată lumea, mai ales că niciunul dintre ei nu a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care au ales un alt drum. Totuși, Irina Fodor a făcut acum câteva dezvăluiri despre ce se va întâmpla în continuare în emisiunea de la Antena 1.

Emisiunea culinară "Chefi la cuțite" a fost zguduită recent de o schimbare majoră: cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, au decis să părăsească proiectul care i-a consacrat. Această hotărâre a stârnit controverse și întrebări printre fanii emisiunii, iar acum prezentatoarea Irina Fodor a venit cu primele detalii despre relația sa cu cei trei bucatari și despre viitorul show-ului.

„În primul rând, ei sunt prieteni foarte buni cu soțul meu, cu Răzvan. Au deja peste 10 ani de când se cunosc! Ținem legătura, evident, în continuare. Cât despre ce se întâmplă acum, nu este un moment în care să vă pot da foarte multe detalii! Ce pot să vă spun este că în curând se vor afla toate noutățile de care are toată lumea nevoie. Totul este bine! La asta pot să răspund ferm: da! (n.r. Chefi la cuțite merge mai departe)”, a spus Irina Fodor pentru Ego.

Citește și:

În ceea ce privește viitorul emisiunii "Chefi la cuțite", Irina Fodor a păstrat secretele cu grijă. Chiar dacă fanii sunt dornici să afle detalii despre noii jurați sau modificările aduse formatului, prezentatoarea a menționat că vor fi anunțate toate noutățile în curând. Cu toate acestea, a asigurat publicul că totul este în regulă și că emisiunea va continua să ofere bucurie și divertisment.

Vedeta a fost și ea subiectul comparațiilor cu Gina Pistol după ce a preluat conducerea emisiunilor "America Express" și "Chefi la cuțite". Cu seninătate, Fodor a comentat că orice comparație este binevenită, iar schimbările pot fi dificile pentru unii.

„Este OK orice comparație! Eu, de exemplu, sunt foarte constantă, nu îmi plac schimbările! Mă obișnuiesc foarte greu, îmi place să știu că lucrurile sunt liniștite și la locul lor! Pot să înțeleg oamenii care au avut un moment de: „Ce se întâmplă?”.
Dar, cu timpul, m-au acceptat. Mă bucur și le mulțumesc pentru treaba aceasta! Eu și Gina ne cunoaștem de foarte mult timp. Suntem prietene, ne întâlnim și în timpul liber! Mai degrabă, atunci a fost ceva care a luat amploare din cauza presei. Cumva, s-au inflamat unii pe alții, dar pentru noi nu a fost nicio problemă în nicio secundă!”, a mai adăugat Irina Fodor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.