Setari Cookie-uri

Pas cu pas: confectioneaza o aplica atractiva

Chiar si lumina artificiala poate crea o atmosfera placuta in orice camera - un exemplu in acest sens este aplica noastra de perete care confera o nota deosebita spatiilor dumneavoastra. Si care, in cele doua compartimente lungi ale sale, pune in scena mici detalii speciale.

Pasul 9

Lacurile sunt disponibile in multe variante si categorii de preturi. Factorii hotaratori ai alegerii lacului sunt prelucrablitatea, dotarea dumneavoastra tehnica de acasa si cerintele legate de calitatea si rezistenta in timp a suprafetei prelucrate. Solicitati consultanta de la distribuitorul autorizat. Iar daca nu aveti prea multa experienta in lacuire, este recomandabil eventual sa exersati putin pe o piesa de proba.
Cele mai frumoase si mai bune rezultate le obtineti cu lacurile acrilice. Ele pot fi diluate cu apa si sunt disponibile in multe culori diferite in orice magazin de DIY. Aceste lacuri se aplica extrem de usor si de rapid cu un sistem de pulverizare fina.
Turnati lacul in rezervorul de vopsea si diluati-l eventual cu putina apa. Reglati jetul stropit la duza si cantitatea de lac cu rozeta de reglare folosind o placa de proba. Jetul de pulverizare poate fi reglat orizontal, respectiv vertical pe suprafete si in jet conic pe muchii. Lacuiti cel mai bine mai intai canturile interioare, apoi pe cele exterioare si in cele din urma suprafetele; pe acestea din urma, in treceri uniforme, paralele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.