Setari Cookie-uri

Cosmin Cernat, viață de la 0 în Canada. Cu ce și-a întreținut prezentatorul tv familia: Proiectul nu a mers...

Cosmin Cernat, cunoscutul prezentator de televiziune, a împărtășit publicului o parte din povestea sa de viață, într-un interviu recent. Mutarea sa în Canada în 2017 a reprezentat o schimbare majoră, iar el a fost nevoit să își reconstruiască viața și cariera de la zero

Cosmin Cernat, figura emblematică a televiziunii românești, a dezvăluit pas cu pas călătoria sa de adaptare și reinventare în Canada, într-un interviu recent acordat emisiunii „În oglindă” de la Kanal D2. În Canada, prezentatorul tv a fost nevoit să-și reconstruiască viața de la zero, depășind multiple obstacole, mergând pe o nouă direcție profesională.

Plecarea în străinătate a reprezentat pentru Cosmin Cernat o provocare majoră, însă, cu hotărâre și determinare, el a acceptat această schimbare radicală. Aflat într-un mediu complet diferit față de cel al televiziunii, Cosmin Cernat s-a adaptat rapid și a îmbrățișat noi domenii de activitate. A participat la proiecte TV și a deschis o firmă de renovări și curățenie, învățând din mers și adunând experiențe interesante.

Citește și:

„Am luat-o de la zero acolo, în Canada. (…) Eu am început un proiect TV cu un prieten foarte bun… dar proiectul nu a mers, nu am reușit să facem ce ne propusesem. Acum, proiectul e online și pe TV, merge… Și am deschis o firmă de renovări, de curățenie. Am învățat toate substanțele de curățenie, m-au învățat românii lucruri de construcție, de renovare. A fost o experiență extraordinară… M-au învățat cum se zugrăvește bine, cum se vopsește, cum se pun faianța, parchetul, linoleumul pe balcon”, a mărturisit Cosmin Cernat.

În ciuda distanței și a provocărilor, legătura sa cu România și cu televiziunea a rămas puternică. Revenit în țară, Cosmin Cernat se pregătește acum pentru o nouă etapă profesională de excepție - va fi gazda unuia dintre cele mai așteptate proiecte TV din România, „Insula de 1 milion”, ce va fi difuzat pe Kanal D. Emisiunea promite să aducă o experiență captivantă pentru telespectatori, cu un premiu-record de un milion de lei.

Citește și:

Pe plan personal, Cosmin Cernat și soția sa, Mădălina Moroșanu, au o familie frumoasă, având împreună trei copii. Cei doi se bucură de armonia și echilibrul familial, iar pentru ei, liniștea și binele copiilor sunt prioritare.

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.