Setari Cookie-uri

Cum porti un top satinat in tinute cool

Satinul se numara printre cele mai delicate, elegante si erotice materiale. Dincolo de pielea fina, zambetul carismatic si parfumul puternic, satinul este arma de seductie pe care femeile o scot din garderoba atunci cand vor sa aiba lumea la picioare.

Daca ai constatat in acest moment ca pe umerasele tale nu se afla niciun top, nicio bluza din satin, atunci ar trebui sa simti o usoara stare de agitatie si sa te apuci sa rasfoiesti magazinele online. Aloca-ti cel putin 60 de minute pentru aceasta activitate, pentru ca satinul este un material pretentios si nu il poti combina cu orice piesa vestimentara.

Am cinci recomandari pentru tine la aceasta categorie de haine. Cinci recomandari care-ti vor transforma outfit-urile in tinute cool cu care vei aduna o multime de complimente.

Top satinat casual

La prima vedere, topul satinat casual este un maiou obisnuit pe care il poti purta cu blugi si balerini. Dar chiar vrei sa obtii un outfit atat de… cheap?! Pastreaza blugii, as merge pe cei skinny, insa in locul balerinilor pune-ti in picioare o pereche confortabila de platforme sau de sandale finute.

Citește și:

Daca vrei sa il porti la birou, intr-o combinatie office, esti libera sa pui pe deasupra un sacou.

Bluze satinate

Maiou din matase satinata: 120 lei

Top satinat cu guler

O sa fii o dragalasa in aceasta bluza satinata cu guler! Este un model pe care il poti purta fara probleme cu blugi si o pereche de pantofi eleganta, insa cu o fusta creion midi o sa obtii look-ul ala de angajat model, constincios si care sare in ajutorul tuturor.

Bluze din satin

Bluza crem: 180 lei

Top satinat cu volanase

Trebuie sa ai in dulap cel putin o bluza de culoare rosie! Acest model satinat cu volanase iti este de mare folos atat cand mergi la un eveniment, cat si atunci cand vrei sa obtii un job.

Combina-l cu o fusta midi in pliuri tot din satin sau cu o pereche de pantaloni cu talie inalta.

Bluze satinate

Bluza rosie: 160 lei

Top satinat elegant

Topul din imaginea alaturata este wow! L-as imbraca la fiecare sfarsit de saptamana, cand ma scoate iubitul in oras sau imi propun prietenele sa ne petrecem seara in club.

Citește și:

L-as purta cu blugi cu talie inalta si o pereche indrazneata de pantofi, sandale sau botine cu toc… cat mai inalte!

Bluze satinate

Bluza Forever21: 387 lei

Top satinat cu umerii goi

Acest model de bluza satinata cu umerii goi este modelul ideal pentru plimbarile romantice in parc sau pe faleza marii.

Imi place foarte mult combinatia prezentata in imagine, cu pantaloni albi – bluza este destul de incarcata, asa ca nu mai este necesar sa adaugi imprimeuri si culori in partea de jos.

Bluze din satin

Bluza Vila: 109 lei


Cum intretii hainele din satin

Asa cum spuneam, satinul este un material extrem de pretentios. Este recomandat ca hainele satinate sa fie spalate manual, iar atunci cand vrei sa le storci, nu o face cu mana si nici nu le intinde pe sarma – ia un prosop si ruleaza haina din satin pana cand aceasta ramane doar putin umeda.

Atunci cand le calci intoarce-le pe dos, foloseste o temperatura mica - functia Silk - si un pulverizator pentru umezirea acestor. Nu se calca niciodata cand sunt uscate!

Citește și:

Evita folosirea inalbitorului, in schimb toarna in apa de clatire 2-3 linguri de otet.

Sursa Foto Front Page: Gordana Sermek

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.