Setari Cookie-uri

Cum să porți sandalele cu toc? Un ghid cuprinzător pentru o femeie stilată

Sandalele cu toc înalt sunt o modalitate excelentă de a adăuga sex-appeal oricărei ieșiri de vară. Le poți purta, de exemplu, cu o rochie florală aerisită sau le poți asorta cu pantaloni scurți din denim și o bluză colorată. Această încălțăminte, indiferent de tipul de toc pe care îl alegi, va adăuga feminitate și încredere în sine. La urma urmei, piciorul arată complet diferit atunci când mergi pe tocuri. Cauți idei pentru a alege această încălțăminte și modalități de a le purta zi de zi? Verifică ghidul de mai jos!

Sandalele cu toc – cum le alegi?

Cele mai populare sandale cu toc de marcă sunt cele de culoare neagră sau maro, fiind ușor de asortat cu diferite ținute. Modelele nude se vor potrivi cu siguranță cu hainele roz pudrat, iar cele bej arată bine cu culori deschise sau modele florale.

Poți purta tocuri înalte confortabile nu doar pentru ocazii speciale, ci și pentru zi cu zi, atâta timp cât le alegi pe cele cu toc mai jos. Poți purta această încălțăminte, de exemplu, la birou, la o întâlnire, la o plimbare prin oraș sau la cinema cu prietenii și le porți asorta cu genți sau portofele așa cum vei găsi pe https://epantofi.ro/c/portofele-de-dama-guess.

Sandale cu toc – top 3 stiluri pentru această vară

Te întrebi ce ținută să alegi cu sandalele cu toc înalt? Cel mai bine este să alegi ceva care să meargă mână în mână cu tendințele actuale. Este de mare ajutor faptul că această încălțăminte se potrivește femeilor de toate vârstele. Mai mult, dacă nu te simți confortabil să-ți arăți picioarele, poți opta pentru modele clasice cu partea din față închisă.

Citește și:

Nu trebuie să renunți nici la modelele originale. Totul depinde de ținuta pe care o vei alege, dar sandalele se potrivesc cu orice stil. Consultă TOP 3 outfit-uri pe care le poți purta cu diferite modele de sandale cu toc înalt.

  • Dacă alegi sandalele în nuanțe deschise, acestea vor arăta frumos cu rochii, de exemplu, bej sau roz pudrat. Poți completa acest stil delicat cu o jachetă din denim și ochelari de soare damă. De asemenea, amintește-ți că sandalele care se leagă în jurul gleznei se potrivesc de minune cu rochiile de vară.

  • Poți purta sandale cu toc subțire și înalt cu fuste. Desigur, vor arăta grozav cu cele mai scurte, dar merită să acorzi atenție și fustelor maxi. În acest caz, sandalele vor adăuga lejeritate întregii ținute.

  • Ce se întâmplă dacă îți place să porți ceva diferit în fiecare zi? Nu-ți face griji, această încălțăminte poate fi purtată și cu pantaloni. Arată cel mai bine cu blugi cu picioare suflecate - astfel încât să fie vizibilă o parte din picior. Adaugă o bluză cu model și eleganța completă este garantată.

    Citește și:

Alege culoarea sandalelor cu toc – modelele argintii sunt un must-have al sezonului

Noul sezon de vară este o șansă de a încerca diferite tendințe. Iar sandalele cu toc sunt perfecte atât pentru lucru, cât și pentru o ieșire de seară. Nu îți rămâne decât să alegi mărimea, înălțimea tocului și... culoarea! Se știe că sandalele negre sunt mereu la modă, dar vara este momentul perfect pentru a experimenta. Sandalele bej, albe sau maro sunt o alternativă excelentă. De asemenea, cele argintii și aurii arată frumos pe picior și vor deveni cu siguranță preferatele tale.

Dacă te decizi pentru un toc mai jos, merită să alegi culori puternice și puțin mai închise pentru a spori caracterul întregului stil. Nu îți ultimul rând, îți vor oferi și confortul necesar, astfel încât să le poți purta întreaga zi fără a simți vreun disconfort.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.