Setari Cookie-uri

Rochii scurte tip bluze - piese 2 in 1 versatile

Rochiile scurte tip bluze se poarta in aceeasi masura ca bluzele lungi tip rochii. Diferenta dintre acestea o face faptul ca rochiile scurte necesita purtarea dresurilor sau a pantalonilor pe dedesubt.

Atunci cand am inceput sa port tricouri, pulovere si bluze lungi, care imi acopereau posteriorul, nu credeam ca o sa vina vremea cand o sa fie o moda. Nu-mi ramane decat sa ma bucur ca au urcat in preferinte, lasand in urma bluzele care tipa pe trup.

Am cautat online, pentru sufletul meu, dar si pentru cele dintre voi care isi petrec pauzele de la birou cautand sa imbine utilul cu placutul, rochii scurte tip bluze pentru orice moment al zilei, de combinat cu pantofi sport sau pantofi cu toc.

Rochie cu umerii goi

Rochia ideala pentru vacanta la mare este modelul de rochie scurta cu umerii goi, in dungi. Pune o pereche de pantaloni scurti pe dedesubt si o pereche de pantofi sport in picioare si obtii un outfit pe care sa-l porti la plimbarea de la lasatul serii.

Scoate perechea de pantaloni si inlocuieste pantofii sport cu o pereche de sandale, fie ele cu talpa joasa sau toc, si ai obtinut un outfit de vara romantic-elegant.

Citește și:

Rochii scurte

Rochie Desigual: 359 lei

Rochie cu franjuri

Rochia scurta cu franjuri in partea de jos este o alegere inspirata pentru un eveniment la care te pregatesti sa-ti exersezi talentul la dans. Mi-ar placea sa te vad purtand-o la un eveniment elegant, care necesita si purtarea pantofilor sau a sandalelor cu toc – o combinatie placuta ochiilor.

Dar daca vrei sa o porti la locul de munca, atunci trebuie sa iti iei pe dedesubt o pereche de blugi skinny negri.

Rochii scurte

Rochie Sisley: 259 lei

Rochie cu dantela

O rochie care ma duce cu gandul la anii ‘20 si, bineinteles, la Marele Gatsby. O rochie pe care o porti cu sandalute, margele si geanta de dimensiuni mici, dar si cu o pereche de blugi de culoare albastru deschis si pantofi casual.

Te vad imbracata in ea la un eveniment desfasurat in familie.

Rochii scurte

Rochie Apricot: 114,99 lei

Rochie-camasa

Rochia-camasa sau camasa-rochie nu mai este o noutate pentru nimeni. Se poarta intr-o veselie si vine bine pe fiecare dintre noi care o poarta.

Citește și:

Cand temperaturile ne permit, o purtam doar cu sandale sau pantofi sport, iar cand se racoreste avem de ales intre colanti, dresuri, blugi si alti pantaloni skinny pentru o combinatie reusita.

Rochii tip camasa

Rochie Dorothy Perkins: 107,99 lei

Rochie oversize

Rochia scurta oversize este o piesa vestimentara eleganta si feminina pe care o vei indragi la prima vedere. Trebuie sa fii putin (mai mult) indrazneata ca sa o porti fara nimic pe dedesubt, dar indata ce ii vei adauga o pereche de pantaloni negri o sa te simti din nou confortabil si bine in pielea ta.

Pentru un plus de eleganta, poart-o cu un paltonas si incaltaminte cu toc.

Rochii scurte

Rochie Mango: 159 lei


Sursa Foto Front Page: MaxFrost

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.