Setari Cookie-uri

Trendul tricotajelor retro și piese basics la care nu putem renunța

Toamna aceasta te răsfeți cu tricotaje moderne și confortabile, care îți asigură un chic relaxat ce va atrage toate privirile.

În colecțiile prezentate la săptămânile modei de anul acesta, designerii s-au lăsat inspirați de tricotajele tradiționale artizanale și s-au jucat cu texturile și culorile materialelor, aducând mai aproape de zilele noastre farmecul anilor '70 și '80.

Atunci când temperaturile mai scăzute își fac apariția, cele mai călduroase și confortabile piese devin ușor de adorat. Vorbim de pulovere atât fitted, cât și supradimensionate, ce pot fi purtate lejer sau în mai multe straturi, cu jeanșii preferați și o pereche de sneackers. Și, bineînțeles, rochiile pulover de toate felurile — de la siluete cu nervuri până la modelele elegante din cașmir care sunt de neratat. De asemenea, seturile basics de petrecere a timpului liber sunt un must have al acestui sezon, fiind la fel de potrivite pentru orice moment. Fie că te gândești la călătoriile relaxante cu familia în timpul weekendurilor sau te îndrepți rapid spre o întâlnire sau mergi la o cafea cu prietenele, stilul tău este momentul tău.

Citește și:

Și pentru că stilul este pus și mai bine în evidență atunci când vine însoțit de acele iteme basics, îți prezentăm o serie de piese vestimentare și accesorii pe care să le incluzi în combinații inedite:

Te-ai gândit cum ar fi să obții atenția tuturor într-un mod cât mai simplu? O rochie lungă va produce mereu un efect special, mai ales dacă este realizată dintr-un material moale la atingere, care urmează liniile corpului. Dacă nu știi ce pattern să alegi, poți opta pentru unul cât mai delicat, cu nuanțe ușor pronunțate și care devin vizbile odată ce te apropii. Confortabil, dar chic always!

Pentru zilele în care ai chef neapărat de o piesă basic, alege un pulover în nuanțe tomnatice, dar care să conțină celebrele dungi, nu renunțăm la ele nici sezonul acesta. Și dacă te gândești la întâlnirile office din acea zi, adaugă o cămașă albă cu guler. Va completa cu succes ținuta relaxată!

Citește și:

Chiar dacă vara s-a dus, pânza se poartă în continuare. O regăsești în acele genți care vor face tranziția mai plăcută către un noul sezon. Fabricată dintr-un material solid, poți conta oricând pe o geantă de pânză în nuanțe deschise, care să îți aducă aminte de plajă. Poart-o cu ținute monocrome sau cu tricotaje cu imprimeuri retro.

Din categoria must have basics face parte și veșnicul t-shirt alb. În orice garderobă, vei descoperi un tricou alb, simplu, numai bun pentru a fi purtat atunci când vrei să ai un stil relaxat și confortabil. Poate deveni tricoul alb special într-o ținută? Răspunsul este da, mai ales dacă este integrat stylish cu un sacou oversized, jeanși baggy și accesorizat cu un ruj roșu și o pereche de teniși simpli.

Citește și:

Și tot sezonul acesta, nu uităm nici de tenișii înalți, atât de confortabili și de cool. Adaugă confortului și o notă creativă și combină sneackerșii preferați cu pulovere masive colorate și accesorii glamouroase. Vei obține un outfit relaxat care invită la un joc cromatic și texturat. Pentru acele zile friguroase de toamnă în care ești cu gândul la vară :)

Toamna aceasta inspirația vine odată cu varietatea, așa că pasionații de fashion se pot bucura de o selecție de articole de la peste 1.700 de branduri, ce conțin atât piese create de designeri atemporali, cât și de cele mai recente lansări streetwear, disponibile în magazinul online Zalando, pe www.zalando.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.