Setari Cookie-uri

Mădălina Ghenea și Nadia Comăneci au strălucit la petrecerea de după Premiile Oscar

Mădălina Ghenea și Nadia Comăneci au întors toate privirile la petrecerea organizată de Elton John, cu ocazia decernării Premiilor Oscar.

Cu o prezență rafinată și o ținută impresionantă, Mădălina Ghenea a captat toate privirile la petrecerea dată în cinstea decernării premiilor Oscar, organizată de Elton John. Actrița româncă, stabilită în Milano, Italia, a devenit un nume sonor în lumea filmului internațional, apărând în producții de succes, printre care se numără și pelicula „Gucci”, alături de legendele cinematografiei precum Al Pacino.

Scopul evenimentului a fost unul nobil: strângerea de fonduri pentru bolnavii de HIV-SIDA și pentru cercetarea în acest domeniu, prin intermediul organizației caritabile a lui Elton John. Și în acest context, Mădălina Ghenea a strălucit purtând o rochie nude, elegantă, cu o trenă și aplicații strălucitoare, completată de o crăpătură seducătoare pe picior. Elementul surpriză al ținutei a fost spatele complet gol, care a adus un plus de eleganță și rafinament apariției sale.

Citește și:

Alături de Mădălina Ghenea, la petrecerea lui Elton John s-au aflat și alte personalități remarcabile, printre care și Nadia Comăneci. La această ocazie, campioana gimnasticii a strălucit cu o ținută elegantă, compusă dintr-o fustă lungă din dantelă, un top mulat și un sacou cu inserții dantelate, toate în tonuri de negru. Accesoriile alese de Nadia, precum o curea groasă aurie și sandale aurii cu toc, au completat perfect ținuta sa sofisticată și rafinată.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.