Setari Cookie-uri

Advertorial Perdele și draperii în tendințe? Doar dacă sunt automatizate!

Alegerea unor soluții inteligente îți pot transforma complet stilul de viață din interiorul casei! În articolul de mai jos îți vom da toate motivele să le pui pe primul loc.

În primul rând, perdelele și draperiile nu mai au doar importanță estetică. Ele pot fi puse în mișcare astfel încât traiul din interiorul casei tale să fie unul mai confortabil, mai simplu și mai inteligent! Partea cea mai interesantă este că poți crea scenarii în funcție de stilul tău de viață, de obiceiuri, iar perdelele și draperiile se vor mișca în ritm cu tine. Este ca și cum cineva ți-ar citi gândurile. Da, chiar așa funcționează lucrurile într-o casă inteligentă, atunci când conectezi perdelele și draperiile la unitatea de comandă TaHoma switch de la Somfy.

Le vei putea acționa cu o singură atingere, de pe un smartphone atunci când nu ești acasă! Iar când ești în interior le poți controla vocal, cu ajutorul asistenților compatibili Alexa, Siri sau Google Assistant.

Lista beneficiilor automatizării perdelelor și draperiilor continuă!

Cu o soluție de automatizare a perdelelor și draperiilor, nu mai e nevoie să te ridici din pat pentru a le deschide sau închide. Seara, perdelele și draperiile se închid pentru a crea intimitate, dar și pentru a te pregăti pentru un somn odihnitor, iar când te trezești se deschid pentru a lăsa lumina naturală să pătrundă în interior și să te trezească natural, cu primele raze de soare.

Dacă te preocupă aspectul estetic, nu trebuie să îți faci griji, design-ul casei nu este afectat! Motorizările perdelelor și draperiilor se integrează perfect în orice decor. În plus, materialul din care este confecționată perdeaua și draperia, va rămâne curat și este mai rezistent în timp, nemaifiind nevoie de manevrarea manuală a acestuia. Iar dacă nu ai o priză lângă fereastră nu e nicio problemă! Nu e nevoie să spargi pereții, să modifici instalația electrică sau să tragi cabluri. Somfy oferă motorizări cu baterie încorporată precum Movelite WireFree 35 RTS, cu o autonomie de până la 6 luni între încărcari. Astfel, ușurința în instalare este dusă la nivelul următor.

Și asta nu e tot! Poți să valorifici din plin lumina naturală și chiar să reduci consumul de energie electrică. De exemplu, iarna poți programa deschiderea automată a draperiilor, încă de la prima oră a dimineții, pentru a lăsa razele solare să pătrundă în casă și să încălzească spațiul. Vara, în schimb, poți să comanzi, chiar și de la distanță, ca draperiile să se închidă la orele prânzului, pentru a menține o temperatură constantă în interior.

Dacă vrei să te bucuri de o soluție de umbrire inteligentă pentru spațiul tău interior cel mai bine ar fi să apelezi la un specialist - cum sunt experții Somfy, care pot să-ți ofere consultanță și sfaturi prețioase. Un astfel de profesionist va alege echipamentul potrivit în funcție de preferințele și de bugetul tău, ținând cont și de modelele de draperii și perdele alese de tine.


Kudika
20 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.