Setari Cookie-uri

Roxana Nemeș a părăsit Survivor All Stars din cauza unei probleme medicale cu care tot mai multe femei se confrunta

Roxana Nemeș a fost nevoită să renunțe la Survivor All Stars din cauza unei probleme medicale cu care tot mai multe femei se confruntă. Ce declarații a făcut artista?

Roxana Nemeș a fost nevoită să părăsească competiția "Survivor All Stars" după patru săptămâni de lupte dure. Plecarea sa din competiție nu a fost determinată de un duel, ci de o problemă medicală, fapt ce a stârnit numeroase întrebări în rândul publicului cu privire la starea de sănătate a artistei.

În ediția de joi, telespectatorii au fost martori la momentul în care Roxana Nemeș nu a primit aprobarea medicului pentru a participa la probele competiției. Știrea s-a încheiat cu o veste dureroasă pentru Roxana, care a fost nevoită să își facă bagajele și să se reîntoarcă în România.

"Din păcate, unul dintre voi se confruntă cu o problemă de sănătate mai veche, care se pare că a recidivat și avem informații medicale de ultim moment – medicul a recomandat ca acest concurent să fie monitorizat medical și să se întoarcă în condiții normale de trai pentru a o soluționa".

Citește și:

Astfel, perioada de competiție s-a încheiat pentru Roxana Nemeș, care câștigase deja două dueluri de eliminare. Înainte de a părăsi competiția, artista a făcut câteva mărturisiri despre parcursul său în competiție.

"Am iubit experiența Survivor All Stars. A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni, vă mulțumesc din suflet tuturor", a declarat artista.

După ce a revenit în țară, Roxana a postat un scurt video din aeroport, unde a fost întâmpinată de soțul ei, Călin Hagima, afaceristul venindu-i în întâmpinare cu un buchet de trandafiri, moment ce a emoționat-o profund.

Problema de sănătate la care s-a făcut referire, fără a fi numită explicit, este endometrioza, o afecțiune care afectează milioane de femei în întreaga lume. Această boală, care se caracterizează prin dezvoltarea țesutului endometrial în afara uterului, poate provoca dureri severe și poate duce la infertilitate. Roxana Nemeș a fost diagnosticată cu endometrioză în vara anului 2021, fiind supusă unei intervenții chirurgicale după ce s-a întors de la sezonul 2 al emisiunii Survivor.

Citește și:

„Mi-a fost foarte teamă de operație, pe mine mă chinuiau durerile de trei ani și când începeau eram neom. Iubitul meu, care stă non-stop cu mine, pur și simplu nu avea ce să vorbească cu mine. E o boală care nu te omoară, dar te chinuie”, declara Roxana Nemeș, la momentul respectiv.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.