Setari Cookie-uri

E dragoste sau Vendetta? - Spania'99

Știm că deja începi să te miști când dăm play la o piesă marca Spania'99, căci artistul cu influențe spaniole, știe întotdeauna să aleagă cele mai fine ritmuri, care să te facă să te ridici de pe scaun. De data aceasta, artistul vine cu "Vendetta", o piesă ce vorbește despre atracția molipsitoare dintre două persoane, care deși poate deveni toxică, creează dependență.

"Vendetta" a fost scrisă de Spania'99 și Călin Grăjdan, care s-a ocupat și de producție.

,,Am scris această piesă cu gândul la o poveste de dragoste din trecut, în care ce trăiam eu și această fată era mereu pe ascuns, pentru că ea avea o relație <<stabilă>>.

<<VENDETTA>> dezvăluie <<lupta>> dintre doi iubiți, care se confruntă cu gelozia, neîncrederea și alte obstacole care le pun în pericol legătura. Cu toate acestea, conexiunea lor este percepută ca fiind plăcută și atrăgătoare, iar cei doi se simt atrași unul de celălalt în mod irezistibil." ne spune Spania'99.

Spania'99 (Andrei Mateos) se inspiră din poveștile lui și ale altora de viață, în timp ce ritmul pieselor sale are influențe hispanice, stilul reprezentativ țării din care provine, Spania, dar și urban rap, cu un sound hip-hop puternic. Spania'99 și-a dezvoltat, de-a lungul timpului, trecând prin diverse experiențe, propria lui filosofie, pe care o redă în versurile sale, într-un mod direct și extrem de sincer. Este un artist cameleonic și de-a lungul timpului, a lucrat cu producători faimoși, care abordează diferite genuri muzicale. Printre colaborările sale se numără și ,,Vine noaptea", cu 911, ,,Dacă intru-n club", cu Berechet și ,,Sun la S.O.S." cu INGRID și LilCagula.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.