Setari Cookie-uri

Oana Matache a renunțat la drame și revine în industra muzicală: Trebuie să-și asigure hrana pentru copii...

Oana Matache și-a dat seama că are nevoie de bani, astfel că s-a pregătit cum știe mai bine pentru revenirea pe piața muzicală.

Zilele acestea, Oana Matache a surprins pe toată lumea cu vestea că se pregătește să revină în industria muzicală. Sora mai mică a Deliei a împărtășit entuziasmul său cu fanii pe rețelele de socializare, dezvăluind că a filmat deja videoclipul pentru noua sa piesă. Această revenire în forță este susținută în mod necondiționat de Delia, una dintre cele mai cunoscute voci din industria muzicală românească.

După o pauză de câțiva ani, în care s-a dedicat familiei și creșterii celor doi copii, Jessie și Bogdan, Oana Matache, cunoscută și sub numele de "Cosânzeana," a găsit curajul de a-și relua cariera muzicală. Noua sa piesă poartă numele de "Asta Vrea" și va fi lansată în curând.

"Oana va cânta din nou cu Delia pe scenă. Ea trebuie să-și asigure hrana pentru copii. Ursul nu dansează din plăcere, ci din necesitate. Prioritatea mea sunt copiii, și trebuie să aibă tot ce le trebuie, fără să aștepte ajutor de la nimeni. Doamne ferește!", a afirmat Gina Matache pentru CANCAN.RO.

Citește și:

Oana Matache a divorțat de tatăl copiilor ei

Oana Matache și Răzvan Miheț s-au căsătorit în anul 2017, iar nașii lor de nuntă au fost nimeni alții decât Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu. Cu toate că, din exterior, relația lor părea una ideală, se pare că Oana Matache nu era pe deplin mulțumită de căsnicia sa.

La ziua de naștere a lui Silviu Faiăr, creator de conținut, Oana Matache l-a întâlnit pe Radu Bădilaș, autointitulat, după actorul cunoscut din filmele pentru adulți, Radu Siffredi. Cei doi au decis să înceapă o relație romantică, iar Oana Matache a părăsit căminul conjugal împreună cu cei doi copii, lăsându-l pe Răzvan Miheț singur.

"M-am gândit mult înainte să iau această decizie. Nu este ca și cum m-am plictisit și am hotărât peste noapte: 'Vreau să mă mut cu cei doi copii singură'. A fost un proces firesc, iar faptul că l-am cunoscut pe Radu a accelerat puțin lucrurile. Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat într-un mod natural, nu au fost conflicte. Situația este una în care tatăl poate veni oricând să-și vadă copiii, este simplu în cazul nostru," a explicat Oana Matache pe platforma Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.