Setari Cookie-uri

Pregătirea pentru sezonul sărbătorilor – cum să alegi bradul artificial și decorațiunile de Crăciun?

O amenajare minunată de Crăciun are nevoie de un brad superb, de instalații cu un număr cât mai mare de becuri și de decorațiuni grozave.

Fie că iubiți sărbătorile de iarnă și de abia așteptați să vă expuneți toată colecția de ornamente și decorațiuni, fie că sunteți adepți ai minamalismului și preferați doar un brad simplu și câteva globuri, Crăciunul ocupă un loc special în inimile tuturor. Este o scurtă perioadă care ne permite să stăm acasă sau să plecăm în vacanță alături de cei dragi, să ne delectăm cu o masă delicioasă și să ne lăsăm prinși în magia decorului de basm.

Dar pentru ca pregătirile pentru sărbători să fie cât mai liniștite și lipsite de stres, iată câteva informații care v-ar putea ajuta în alegerea celui mai potrivit brad artificial și a celor mai deosebite decorațiuni:

Cum să alegeți cel mai potrivit brad artificial?

Cei mai populari brazi artificiali au o înălțime cuprinsă între 210-250 de cm. Înălțimea bradului întotdeauna se va alege ținând cont de spațiul unde veți dori să îl instalați. Ar trebui să existe cel puțin 15 cm între vârful bradului și tavan pentru a putea așeza un vârf de brad, cum ar fi o stea sau un înger. De asemenea, distanța între brad și perete ar trebui să fie tot de 15-20 de cm.

Citește și:

Mai trebuie să luați în considerare și lățimea bradului. În general, brazii artificiali sunt descriși ca fiind bogați, subțiri și extra subțiri, aceștia din urmă fiind numiți și creion. Majoritatea persoanelor preferă brazii bogați, dar dacă un brad bogat v-ar face camera să pară înghesuită, atunci ar trebui să luați în considerare un brad mai subțire, care poate fi instalat în orice colț al casei. De asemenea, brazii nu trebuie instalați obligatoriu pe podea. Puteți opta pentru brazi artificiali disponibili în ghivece. Aceștia sunt potriviți și pentru birouri și apartamente mai mici. Unele persoane optează pentru un brad artificial standard în camera lor de zi și pentru un mic brad într-un ghiveci sau într-un coș pentru hol, pentru camera copiilor sau pentru birou.

Citește și:

Ce tipuri de decorațiuni sunt cele mai potrivite?

An de an, colecțiile de ornamente și decorațiuni pentru Crăciun sunt actualizate, ceea ce poate îngreuna alegerea decorațiunilor potrivite. În general, decorațiunile și ornamentele se vor alege în funcție de stilul pe care îl preferați. De exemplu, persoanele care preferă stilul glamour optează adesea pentru flori artificiale, pentru pene și pentru globuri sau decorațiuni în nuanțe vibrante, cum ar fi roz sau mov. Persoanele care preferă stilul natural aleg adesea ornamente din lemn sau din material textil. Durabilitatea este un factor foarte important de care va trebui să țineți cont.

Decorațiunile sunt cu atât mai frumoase și mai rentabile dacă pot fi folosite de la un an la altul. Poate că pe parcursul timpului vă veți schimba stilul, dar în continuare veți avea nevoie de câteva ornamente și decorațiuni clasice, cum ar fi ghirlande artificiale de Crăciun, instalații luminoase și globuri roșii. Cel mai potrivit brad artificial este cel care se potrivește bugetului personal și spațiului de care dispuneți și prezintă stilul și caracteristicile pe care vi le doriți. Puteți opta chiar și pentru un brad pre-decorat, cu ornamente și instalații luminoase. Va trebui doar să îl instalați și Crăciunul poate veni.

Citește și:

În cele din urmă, nu uitați de celelalte articole de casă și grădină de care veți avea nevoie, precum lumânări tradiționale sau lumânări LED, instalații pentru exterior, baterii, felinare și articole pentru aranjarea mesei de sărbători.

foto adobe stock

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.