Setari Cookie-uri

COS LANSEAZĂ SERIA DE GENTI CAVATELLI

COS prezintă noua serie de genți din piele Cavatelli - un clasic modern realizat din piele moale cu detalii rafinate, oferind o gamă de dimensiuni potrivite pentru fiecare ocazie.

Atenția meticuloasă acordată detaliilor în cusături și construcție asigură un finisaj curat, în timp ce volumul și încrețirea asigură o geantă spațioasa elegantă. Șnururile tubulare cu noduri permit pielii fără crom să creeze forme care amintesc de numele seriei, pastele Cavatelli, în procesul de producție manuală.

Concepută pentru a fi purtată aproape de corp sau drapată elegant pe umăr, capsula cuprinde patru modele, de la o formă supradimensionată, la o versiune adaptată special pentru obiecte esențiale, cum ar fi telefoanele și cheile. Fiecare geantă este căptușită cu bumbac organic și completată cu elemente funcționale – modelul supradimensionat are în focus confortul și este ușor de purtat având o curea lată din piele, închidere magnetică ascunsă, buzunare interioare cu și fără fermoar.

Citește și:

Alături de gama extinsă de articole din piele și accesorii atemporale ale brandului, seria Cavatelli este disponibilă în culorile alb luminos, roșu aprins și negru clasic în magazine și online pe cos.com.

Despre COS

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă cu sediul în Londra este cunoscut pentru piesele

emblematice de garderobă, articolele esențiale și modelele inovatoare care sunt făcute să dureze. Dedicat calității și sustenabilității, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovațiile în materie de materiale sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare si̦ pentru a asigura utilizarea în mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.

Citește și:

cos.com

@cosstores

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.