Setari Cookie-uri

Advertorial Oferă un look fresh casei tale cu noile decorațiuni și obiecte de mic mobilier EGLO Living ce se adaptează oricărui design

Odată cu venirea toamnei și încheierea perioadei de concedii redevenim preocupați de îmbunătățirea confortului propriei locuințe. Amenajările interioare sunt de fiecare dată o mare provocare, mai ales dacă nu ne-am propus transformări radicale, ci doar să “reîmprospătăm” aspectul locuinței.

EGLO România, filială a EGLO Austria, unul dintre cei mai cunoscuți producători de corpuri de iluminat din lume, vine în întâmpinarea acestor preocupări lansând gama de obiecte de mic mobilier și decorațiuni EGLO Living, gândită special pentru a oferi acele accente de care au nevoie amenajările interioare pentru a dobândi un look fresh.

Astfel, EGLO Living include mai multe colecții ce reprezintă tot atâtea teme de design interior - Basic, Brass chic, Industrial vintage, Classy elegance, Natural tones, Minimalism, Nature. Paleta largă de stiluri oferă garanția că decorațiunile și mobilierul EGLO se pot adapta oricărui concept de design interior, fie acesta clasic sau modern. În plus, toate aceste articole se armonizează perfect cu corpurile de iluminat EGLO.

Având forme subtile și culori naturale, noile articole aduc interioarelor în care sunt amplasate o notă de eleganță, venind totodată în întâmpinarea celor care doresc să folosească în amenajările interioare produse naturale, durabile și obținute prin tehnologii prietenoase cu mediul.
Fiind concepute într-un mic oraș din Tirol, în inima Alpilor, produsele EGLO Living respectă cele mai înalte standarde de sustenabilitate, multe decorațiuni și obiecte de mobilier fiind fabricate din materiale certificate FSC, așadar din lemn ce provine din surse forestiere legale și responsabil administrate. Totodată, o parte dintre articole sunt fabricate manual și sunt produse unicat.

O gamă vastă, în linie cu noile tendințe

Lansată la nivel mondial în iunie 2023, EGLO Living a fost prezentată oficial în România în cadrul târgului de design interior Deco Days, care s-a desfășurat la Cluj-Napoca, între 7 și 10 septembrie. Prezentarea gamei a fost realizată de Andrei Tarța, directorul de vanzari al Eglo Romania, împreună cu Adela Pârvu, reputat designer de interior.

Ne putem pune amprenta personală asupra spaţiului interior prin decoratiuni care evocă amintiri, sau de care ne leagă experiențe personale. Este esențial ca orice obiect de decoratiuni interioare să aibă o semnficaţie sentimentală și să transmită povestea proprietarului – poate fi un scaun care aduce aminte de vremuri trecute, o pernă sau un pled cum sunt cele din casa bunicilor, sau pur și simplu obiecte souvenir, pe care le-am adus cu noi dintr-o vacanţă specială. Gama de produse EGLO Living oferă o varietate de produse şi o diversitate stilistică ce permit personalizarea spațiilor în armonie cu preferințele individuale, atâta timp cât avem o poveste de împărtășit", este de părere Adela Pârvu.

Gama EGLO Living este alcătuită din peste 2.500 de articole și include decorațiuni precum oglinzi, rame foto, suporturi de pahare şi farfurii, veselă, felinare, lumânări și suporturi de lumânări, tablouri, vaze, covorașe decorative, ceasuri de perete, decorațiuni de Crăciun, perne și pături decorative și elemente de mic mobilier precum scaune, mese, măsuțe de cafea, fotolii, taburete, comode și etajere.

Noua gamă include atât produse foarte accesibile ca preț, cât și articole încadrate în clasa premium, astfel încât procesul de regândire a spațiului personal cu ajutorul acestor articole este accesibil oricărui buzunar.

Rețeaua de distribuție a EGLO România

Produsele EGLO Living sunt disponibile în cadrul rețelei de showroom-uri a companiei. Totodată, gama se regăsește în cea mai mare parte a magazinelor partenere ale EGLO România.

În prezent, EGLO România deține pe piața locală 6 showroom-uri: Măgurele (Ilfov), Afumați (Ilfov), Cluj-Napoca (Cluj), Timișoara (Timiș), Șelimbăr (Sibiu), Constanța (Constanța). Produsele EGLO sunt comercializate totodată prin intermediul site-ului egloromania.ro, magazinelor partenere din orașele București, Râmnicu-Vâlcea, Oradea, Târgu Mureș, Ștefănești, Tulcea, Brașov, Slatina, Suceava, Focșani și Galați, magazinelor din marile rețele de tip DIY (Hornbach, XXXLutz, Leroy Merlin, etc.) și platformelor de vânzare online.

EGLO România este membră a Grupului EGLO Austria, producător de renume pe piața corpurilor de iluminat, cu o tradiţie de peste 50 de ani şi cu vânzări în peste 132 de țări de pe toate continentele.


Kudika
5 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.