Setari Cookie-uri

4 Tendinte in machiaj

Sezonul acesta vine cu propuneri tentante de machiaj, menite sa impace cat mai multe gusturi. Machiajul natural este reinterpretat in ton cu cerintele anotimpului rece si pentru serile deosebite, tendintele aduc in atentie noi elemente extravagante, culori puternice si accente care nu vor trece neobservate.

Sezonul acesta vine cu propuneri tentante de machiaj, menite sa impace cat mai multe gusturi. Machiajul natural este reinterpretat in ton cu cerintele anotimpului rece si pentru serile deosebite, tendintele aduc in atentie noi elemente extravagante, culori puternice si accente care nu vor trece neobservate. Iata 4 propuneri pentru machiajul acestui sezon:

1. Ten cu efect iluminat

Daca dimineata obisnuiesti sa sari peste rutina machiajului si adopti un look simplu, cat mai natural, aceasta tendinta te va bucura, cu siguranta. In sezonul aceasta se poarta machiajul natural, menit sa evidentieze trasaturile chipului. Obtine un ten imaculat, definit de naturalete in doar cativa pasi. Aplica o crema hidratanta de fata, bogata in ingrediente nutritive sau o crema iluminatoare, care va conferi tenului un aspect mat fara sa-l incarce.

Casele de moda Ralph Lauren, Stella McCartney, Balmain si Ralph Lauren au introdus pe catwalk machiajul nude stralucitor, dovedind ca secretul frumusetii consta in naturalete si atitudine; galerie foto aici. De asemenea pentru un ten cu efect iluminat, foloseste produse care sa capteze lumina, conferind chipului un aspect natural, neted.

2. Sprancene bine definite

Forma si aspectul sprancenelor sunt foarte importante. Acestea contureaza si definesc trasaturile fetei si subliniaza frumusetea ochilor. Daca nu sunt pensate corect, acestea pot ruina machiajul, conferind o expresie inestetica fetei. Nu se mai poarta de mult sprancenele foarte subtiri, puternic arcuite. De cateva sezoane sprancenele groase, pensate in armonie cu trasaturile fetei, usor curbate au fost apreciate in unanimitate de specialistii in make-up.

De asemenea, forma sprancenelor poate atenua trasaturile fetei sau le poate innaspri, conferind astfel un aspect rece, distant. Formele care ofera chipului un aspect cat mai bland sunt cele rotunde, usor ascutite la mijloc sau plate. Pentru mai multe idei, inspira-te din look-ul ales de casele de moda Fendi, D&G sau Valentino; foto aici.

3. Buze senzuale, fragede
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.