Setari Cookie-uri

Advertorial Ora exactă în tehnologie și modă cu HUAWEI GT 4

Toamna se numără bobocii, începe noul an școlar și universitar și se trece de la ținutele vaporoase de vară la garderoba de sezon rece. Cu alte cuvinte, toamna e despre un nou început.

Ca să fii la curent cu cele mai noi tendințe ale momentului prezent, HUAWEI dă ora exactă în tehnologie și modă prin lansarea unui nou gadget stylish din seria GT, HUAWEI WATCH GT 4. El însuși fiind un statement în modă, noul ceas al gigantului chinez te situează în trending automat în timp ce îți îmbunătățește stilul de viață prin cele mai noi tehnologii inovatoare de pe piață.

Aspectul contează, iar HUAWEI știe asta

Noul sezon, spun criticii de modă, vine în continuarea ideii de quiet luxury, transformând-o totodată în ceva mult mai spectaculos. Pentru bărbați, moda acestui sezon se așază în jurul ideii de practic cu un twist: paltoanele sunt ample, gulerele supradimensionate, căciulițele tricotate sunt purtate la costume de afaceri, iar în moda feminină observăm reîntoarcerea clasicelor și elegantelor rochii fără umeri, cu trenă.

Ora exactă în modă ne-am luat-o de la Ovidiu Buta, iar ora exactă în tehnologie o primim de la noul HUAWEI WATCH GT 4.

Încorporând în designul său ideea de quiet luxury, și noul ceas de la HUAWEI reușește să se încadreze perfect în tendințele sezonului, oferind și acel neașteptat twist menționat de stilistul Ovidiu Buta.

Cadranului circular, clasic și elegant, de 41mm i se adaugă, la mărimea de 46mm, o variantă octogonală, care păstrează aspectul luxos al ceasului, totodată venind cu un touch fresh, inovator, care inspiră pe lângă eleganță, și putere.

Sezon nou, tendințe noi atât în tehnologie, cât și în modă

Tendințele noi din modă din sezonul toamnă-iarnă 23/24 sunt elementele care fac diferența, accesoriile neașteptate care completează un outfit clasic.

Pe lângă forma octogonală a cadranului, prin care HUAWEI inovează designul celui mai nou ceas din seria GT, display-ul AMOLED vine și el cu noutăți, în forma a două dimensiuni, de 1.43 inchi cu o densitate de 326 PPI și de 1.32 inchi cu o densitate de 352 PPI.

Rezoluția de 466 x 466 a celor două mărimi garantează o experiență vizuală inedită, iar cele peste 25 000 de watchfaceuri din galerie se vor vedea impecabil pe interfața customizabilă a noilor ceasuri de la HUAWEI.

Inovația a fost mereu la ea acasă când vine vorba de HUAWEI, iar cu ocazia lansării noului GT 4, HUAWEI inaugurează prima aplicație de monitorizare a ciclului menstrual a seriei GT.

Ceasul compatibil atât cu Android, cât și cu iOS, mai are niște ași în mânecă la capitolul sănătate și sport: HUAWEI WATCH GT 4 îți monitorizează respirația în timpul somnului, stresul și dieta, iar antrenorul tău de alergat creat cu ajutorul inteligenței artificiale vine și el cu un update.

Un accesoriu performant care se încadrează în tendințele clasice, dar cu un twist ale sezonului rece, elegant și totodată spectaculos și rezistent, HUAWEI WATCH GT 4 este disponibil pentru precomandă de pe HUAWEI Store.

Fii mereu prezent, activ și în trend cu noul HUAWEI WATCH GT 4 – cu durata de viață a bateriei de până la 2 săptămâni nu ai nicio scuză să nu știi ora exactă în modă și tehnologie!

HUAWEI WATCH GT 4 este disponibil pentru precomandă pe HUAWEI Store până pe data de 15 octombrie, alături de o ofertă specială cu FreeBuds SE 2 cadou, dar și o serie de beneficii, precum:

  • 2% din valoare produsului înapoi în puncte HUAWEI – până la 37 lei în puncte HUAWEI, care pot fi transformate în discount la următoarele comenzi;
  • 12 rate fără dobândă;
  • livrare gratuită și rapidă.

Totodată, HUAWEI WATCH GT 4 46 mm Rainforest Green cu bezel GMT se vinde exclusiv pe HUAWEI Store.

Prețuri HUAWEI WATCH GT 4 precomandă:

  • HUAWEI WATCH GT 4 46 mm:

Black (curea din fluoroelastomer) – 1199 lei

Brown (curea din piele) – 1299 lei

Rainforest Green (curea verde din material reciclat, design GMT al bezelului) – 1299 lei

Grey (curea metalică, design tip unibody) – 1599 lei

  • HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:

White (curea de piele albă) – 1199 lei

Light Gold (curea Milanese) – 1399 lei

Silver (curea metalică Piano Key) – 1899 lei


Kudika
3 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.