Setari Cookie-uri

30 de alimente care te ajuta sa slabesti

Dieta echilibrata cu fructe si legume este calea cea mai sanatoasa pentru pierderea kilogramelor in plus

A venit vara si nu mai ai nicio scuza daca vrei sa slabesti si nu ai reusit inca. tarabele si magazinele sunt pline de fructe, legume si verdeturi care te vor ajuta sa scazi rapid in greutate. Iata care sunt cele mai indicate pentru a slabi usor si natural.

1. Mazare pastai

O ceasca de pastai de mazare are foarte putine calorii. Daca o consumi cruda sau gatita fara ulei, te ajuta sa depasesti pofta de dulce pentru cel putin 2 ore.

2. Salata verde

Este plina de vitamine si atat de saraca in calorii! 5 cesti de salata verde abia daca ajung la aportul caloric pe care il iei dintr-o felie de paine!

3. Ghimbir

In afara de faptul ca are o aroma absolut delicioasa, o lingurita de ghimbir proaspat ras va ajuta la reducerea apetitului. In plus, este un foarte bine cunoscut anti-inflamator.

4. Macris

Are o aroma usor piperata si contine doar 4 calorii/ cana. Este o sursa importanta de magneziu, fosfor si vitamina B. Il poti folosi cu incredere in salate, cu atat mai mult cu cat ajuta la combaterea retentiei de apa.

Citește și:

5. Prune

Delicioasele fructe ajuta la reducerea apetitului si asigura un tranzit intestinal bun pe cale naturala. In plus, mustesc de antioxidanti care protejeaza si hranesc tesutul ochilor si pot ajuta la combaterea problemelor de vedere, potrivit ultimelor studii.

6. Salata creata

Este la fel de buna ca salata obisnuita si o gasesti gata spalata si ambalata, numai buna de pus in farfurie. Este saraca in calorii dar in schimb contine multa vitamina K.

foto shutterstock fructe si legume

7. Ciupercile Shiitake

Chiar daca nu arata tocmai apetisant, au o aroma bogata si pot fi servite ca garnitura pentru carnea slaba preparata pe gratar. Sunt o sursa foarte buna de seleniu, element care ajuta organismul la arderea naturala a grasimilor.

8. Ceapa verde

Indiferent care parte o consumi , fie fruzele, fie bulbul, ceapa verde este foarte sanatoasa pentru organism. Crezi sau nu, este bogata in sulf si iti poate proteja pancreasul si stomacul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.