Setari Cookie-uri

30 de alimente care te ajuta sa slabesti

Dieta echilibrata cu fructe si legume este calea cea mai sanatoasa pentru pierderea kilogramelor in plus

23. Avocado

Consumul de avocado trebuie limitat la portii mici pentru ca este destul de bogat in grasimi si calorii. O cana de avocado are cam 22 gr de grasime si 240 de calorii.

Insa ajuta organismul sa asimileze vitaminele A, D, E si K. Mai mult de atat, digestia dureaza mai mult atunci cand consumi avocado si te simti satula pentru o perioada mai mare de timp.

24. Piersici si nectarine

Acum este sezonul acestor fructe si le gasesti in orice piata. Sunt dulci, zemoase, delicioase si au doar 60 de calorii. Este recomanat sa nu le cureti de coaja atunci cand le consumi pentru ca pielita lor contine fibre si ajuta la scaderea colesterolului.

25. Banane

Ti-e pofta de ceva dulce sau vrei sa rontai ceva? Mananca o banana! Acestea contin aproximativ 100 de calorii fiecare si sunt bogate in potasiu si vitamina B.

26. Anghinare

Un bulb de dimensiune medie de anghinare contine 64 de calorii si 10 grame de fibre care vor induce rapid senzatia de satietate.

Citește și:

27. Coriandru

Aceasta iarba aromata este aliatul oricarei diete. Poate fi consumat in salate, cu branzeturi slabe sau in salsa. O cana de coriandru tocat are doar 2 calorii.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.