Setari Cookie-uri

30 de alimente care te ajuta sa slabesti

Dieta echilibrata cu fructe si legume este calea cea mai sanatoasa pentru pierderea kilogramelor in plus

16. Tamarillo

Aceste fructe minune seamana putin la aspect cu rosile. Insa au o aroma acrisoara si contin doar 30 de calorii fiecare. Acestea sunt pline de antioxidanti naturali si scad nivelul de colesterol din sange. Le poti consuma in salate sau cu branzeturi slabe.

17. Legume si zarzavaturi asiatice

Varza napa, choy sum sau bok choy sunt cateva dintre cele mai indragite ingrediente din mancarea asiatica si le poti gasi foarte usor in magazinele mari din tara. Ele sunt bogate in clorofila care ajuta ficatul si faciliteaza arderea grasimilor.

18. Andive

O salata de andive cu o lingurita de otet poate fi o garnitura minunata care te va ajuta sa scazi in greutate si va mentine un nivel de zahar scazut in organism. Ai grija doar ca atunci cand le cumpari sa le alegi pe cele de dimensiuni mai mici. Pe masura ce cresc, andivele devin din ce in ce mai amare.

Citește și:

19. Guava

Ai grija la consumul de fructe guava pentru ca au in medie 120 de calorii/ceasca. Insa aceasta cantitate iti ofera mai mult de 40% din aportul necesar de fibre.

20. Bame

Desi sunt destul de comune, oamenii nu gatesc prea des bame. Insa aceste ciudatenii ale naturii nu au grasime, nu au colesterol, contin foarte putini carbohidrati si reduc apetitul.

21. Ananas

Evita anansul la conserva pentru ca are foarte mult zahar. Varianta proaspata este mult mai buna la gust, doar usor acrisoara si induce rapid senzatia de satietate. Atentie insa, o cana de ananas proaspat contine 82 de calorii.

22. Asparagus

Iata un ingredient care nu este apreciat la adevarata sa valoare. Asparagusul contine 4 calorii/fir!! Mai mult de atat, este foarte bogat in apa si te mentine hidratata. Iti imbunatateste metabolismul, iti protejeaza pielea impotriva factorilor nocivi si este plin de vitamina C!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.