Setari Cookie-uri

Cu ce zodie esti compatibila in dragoste: perechea ta perfecta

Cu ce zodie esti compatibila in dragoste – sigur esti curioasa sa stii ce semn zodiacal este partenerul perfect pentru tine. Sigur vrei sa stii cine este sufletul tau pereche si cu cine faci casa buna, conform astrologiei.

Am descoperit pe Your Tango cu ce zodie esti compatibila in dragoste si pe cine trebuie sa cauti pentru relatia de cuplu fericita in functie de semnul zodiacal.

Cu totii ne dorim relatii minunate. Chimie. Afectiune. Sexualitate. Intimitate. Compatibilitate. Vrem acel partener care ne completeaza perfect si cu care sa ne construim viata ideala.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong, Shutterstock

E greu uneori sa iti gasesti perechea perfecta, insa am aflat cu ce zodie esti compatibila in dragoste. Pentru ca desi nu exista o reteta a fericirii, exista anumite afinitati intre zodii care pot ajuta sa aveti relatia de cuplu dorita, frumoasa pentru ambii parteneri.

Cu ce zodie esti compatibila in dragoste

Berbecii si Sagetatorii

Iata cu ce zodie esti compatibila in dragoste daca esti Berbec: cu Sagetatorul! Ambele semne zodiacale iubesc experientele noi. Ambele sunt independente si directe. Un cuplu dintre cei doi nu se va plictisi niciodata.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.