Setari Cookie-uri

Pe 13 ianuarie Mercur intră în Capricorn. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte 

Iată ce a pregătit Universul pentru fiecare zodie pentru perioada în care Mercur este direct în Capricorn: 

Ziua de 13 ianuarie aduce o schimbare masivă în Cosmos - Mercur intră în Capricorn, revenind în zodia în care a staționat retrograd în decembrie 2023. Întoarcerea sa în Capricorn semnifică o continuare a propriului destin, Universul încurajându-ne să luăm în considerare lecțiile învățate în perioada retrogradă de la final de an.

În timpul acestui tranzit suntem încurajați să învățăm să fim practici cu ideile și conversațiile noastre. În lumina lecțiilor anterioare pe care le-am învățat, suntem invitați să ne reevaluăm și să ne reorganizăm planurile pe termen lung. O examinare atentă a obiectivelor și strategiilor noastre de comunicare este determinată de această revizuire.

Citește și:

Iată ce a pregătit Universul pentru fiecare zodie pentru perioada în care Mercur este direct în Capricorn:

Horoscop Berbec

Dorința pentru un nou început și experiențe interesante este mai mare ca niciodată. În aer se simte un sentiment de ambiție ce te determină să ieși din zona de confort și să lupți mai mult pentru ce îți dorești. Profită de această perioadă deoarece este mai ușor să planifici obiectivele pe termen lung.

Horoscop Taur

Ești o fire calmă și sensibilă și în această perioadă încerci să îți îmbunătățești comunicarea cu prietenii, familia și chiar colegii de la locul de muncă. Universul te sfătuiește să îți permiți să fii vulnerabilă cu cei pe care îi iubești pentru conexiuni mai puternice și relații sincere și adevărate.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Pentru tine comunicarea cu oamenii din jurul tău devine, în sfârșit, deschisă, sinceră și mai clară ca niciodată. Acesta este un moment excelent pentru a îți împărtăși gândurile și ideile, pentru a rezolva conflicte și pentru a lăsa trecutul în spate astfel încât să te concentrezi doar pe prezent.

Horoscop Rac

Cu Mercur direct în Capricorn, simți că Universul este de partea ta și te încurajează să faci o excursie destul de lungă în afara zonei tale de confort și să încerci lucruri noi. Amintește-ți că viața nu este despre destinația finală, ci mai degrabă despre călătoria în sine.

Horoscop Leu

Cu Mercur direct în Capricorn, ai chef să ieși din carapace și să îi permiți farmecului tău să strălucească mai mult ca niciodată. Te bucuri de atenția pe care o primești și chiar reușești să legi relații cu adevărat speciale cu oamenii din jurul tău. Dacă ești singură, ai șansa să îți întâlnești marea dragoste.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Îți este greu să faci ordine în urma dezastrului haotic pe care Mercur l-a făcut în viața ta. Însă încerci să te concentrezi pe ce ai de făcut și să iei lucrurile unul câte unul. Nu te grăbești deoarece știi că această perioadă poate fi una foarte productivă pentru tine deoarece te pregătește pentru un nou început.

Horoscop Balanță

Zodia ta este cunoscută pentru abilitățile de comunicare și negociere. Prin urmare, noua energie a lui Mercur direct în Capricorn poate fi benefică pentru tine, mai ales după incidentele de comunicare trăite în perioada retrogradă. Bucură-te de natura pașnică a interacțiunilor cu cei din jurul tău.

Horoscop Scorpion

Ești o fire ce iubește să se lase purtată de val și să se bucure de viață așa cum este ea. Energia pe care Cosmosul ți-o trimite în această perioadă face ca toate lucrurile să fie mult mai ușoare pentru tine - în special pe plan personal, unde încerci să te conectezi cu cei apropiați la un nivel mai profund, spiritual chiar.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Te simți ușurată pentru că ai depășit ultimul capitol al vieții tale și ești pregătită pentru un nou început. Dacă te-ai simțit blocată sau pusă la pământ cât Mercur a fost retrograd, acum te eliberezi de toate vibrațiile scăzute și îi permiți sufletului tău să se bucure de prezent și să trăiască cu adevărat.

Horoscop Capricorn

Nu există semn mai motivat și mai muncitor decât tine; cu Mercur direct în semnul tău, te bucuri de o energie incredibil de puternică pe care Cosmosul ți-o trimite cu brațele deschise. Acesta este momentul să lucrezi din greu pentru a îți atinge proiectele și obiectivele pe care le ai de atât de mult timp.

Horoscop Vărsător

Mercur direct în Capricorn te ajută să experimentezi un sentiment de ușurare când vine vorba de conexiunile cu oamenii din jurul tău. În sfârșit, reușești să fii tu însăți, să renunți la măști și să îți pui sufletul pe tavă în fața celor la care ții cu adevărat. Lucrezi mult la relațiile cu cei dragi și asta te va ajuta în viitor.

Citește și:

Horoscop Pești

Sufletul tău este profund conectat la emoții și instincte. Cu Mercur direct în Capricorn, intuiția ta este din nou accentuată și în conexiune cu spiritul tău. Iei decizii bune bazate pe ce îți dictează inima și nu te mai lași condusă de ce spun sau fac oamenii din jurul tău.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.