Setari Cookie-uri

Ritualul de Lună Plină de care toate sufletele au nevoie. Curăță-ți sufletul de păcatele trecutului și invită fericirea în viața

Profită de puterea magică a lunii pline pentru a te elibera de trecut, a te vindeca de durere și a invita fericirea în viața ta. 

Luna Plină de pe 28 octombrie are loc în Taur, o zodie cunoscută pentru puterea interioară pe care o are. Eclipsa de Lună Plină marchează punctul culminant al unor cicluri importante din trecut (cele din 2004, 2014-2015 și 2020). Acesta este un moment extrem de important, o finală a tiparelor și temelor pe termen lung din viața noastră, aducând încheierea unor capitole semnificative și deschizând calea pentru noi începuturi.

Ritualul de Lună Plină de care toate sufletele au nevoie. Curată-ți sufletul de păcatele trecutului și invită fericirea în viața ta

De ce ai nevoie:
- un spațiu liniștit și confortabil (dacă ai vedere către Luna Plină este și mai bine);
- o lumânare albă;
- o foaie de hârtie și un creion/pix;
- un bol mic;
- un vas mic cu apă;
- un bol mic cu sare.

Citește și:

Care sunt pașii acestui ritual?

Pasul 1: Pregătire

Alege un loc liniștit. Cel mai bine ar fi să ai vedere către Luna Plină. Pune-ți toate materialele necesare pe o măsuță mică sau un scaun.

Pasul 2: Curățare

Aprinde lumânarea albă și privește-o cum arde. Respiră cât mai profund de câteva ori pentru a te concentra pe momentul prezent și a îți limpezi mintea.

Pasul 3: Notează-ți greșelile

Ia foaia de hârtie și creionul. Gândește-te la greșelile din trecut și la energia negativă de care vrei să te eliberezi. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie și notează totul cât mai detaliat cu putință.

Pasul 4: Eliberează energia negativă

Ține hârtia în mâna și privește-o că pe un jurnal - ea ține acum toată energia negativă și toate greșelile tale. Tu ești eliberată de acestea, sufletul tău nu mai are nevoie de ele. Spune "Renunț la aceste greșeli și la energia negativă pe care ele o poartă. Renunț la trecut."

Citește și:

Rupe hârtia și dă foc părților acestora în siguranță. Pune una câte una deasupra lumânării, apoi în bolul curat. În timp ce privești cum arde și se transformă în cenușă, imaginează-ți cum greșelile se transformă în fum, iar acesta dispare în Univers.

Pasul 5: Purifică cu sare și apă

Pune un vârf de sare în palmă. Ia și puțină apă și adaugă peste sare. Masează-ți mâinile, simțind energia de curățare și purificare.

Pasul 6: Privește luna

Fă-ți timp și încarcă-ți sufletul cu energia Lunii. Privește luna plină și vizualizează cum lumina ei îți curăță spiritul și îți umple corpul de energie pozitivă.

Pasul 7: Stabilește intenții pentru fericire

Închide ochii și concentrează-te pe ceea ce vrei să atragi în viața ta - fericire, iubire, pozitivitate, bucurie liniște. Imaginează-ți toate aceste intenții cum se adună și formează o lumină puternică, strălucitoare ce pătrunde în interiorul tău și îți inundă sufletul.

Citește și:

Pasul 8: Mulțumește

Mulțumește lunii pentru îndrumare și pentru energia ei. Spune "Sunt recunoscătoare pentru această oportunitate minunată de a îmi curăța sufletul de trecut și de a atrage fericirea în viața mea. Îi mulțumesc Universului pentru tot sprijinul lui."

Pasul 9: Încheierea ritualului

Stinge lumânarea. Respiră profund de câteva ori, concentrându-te pe respirația ta. Închide ochii dacă simți că este necesar și deschide-i atunci când vrei și ești pregătită să o iei de la capăt.

Pasul 10: Eliberează-te de tot și mergi mai departe

După încheierea acestui ritual, ai încredere că energia negativă și greșelile trecute au fost eliberate. Nu trăi în dubii, nu îți pune semne de întrebare. Concentrează-te pe a trăi în prezent și a atrage fericirea în viața ta.

Citește și:

Amintește-ți, luna plină este un moment puternic pentru eliberare și manifestare. Așadar, practică acest ritual cu inima deschisă, sinceritate și o mentalitate pozitivă. Fie ca Universul să te ajute să renunți la trecut și să primești fericirea pe care o meriți în viața ta.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.