Setari Cookie-uri

Pe 4 noiembrie Saturn iese din retrograd. Ne deblocăm sufletele și începem călătorii spirituale profunde

Noiembrie începe cu o schimbare puternică, pe măsură ce puternicul Saturn iese din retrograd și își începe mersul direct în tărâmul mistic al Peștilor pe 4 noiembrie.

Călătoria retrogradă a lui Saturn a început în urmă cu multe luni în ultimul semn al zodiacului european și a fost o perioadă de introspecție și săpături mai adânci. În toate aceste luni Universul ne-a încurajat să privim dincolo de vălul fricii, oferindu-ne posibilitatea de a descoperi adevăruri ascunse și șansa de a ne îmbunătăți viața pe care o trăim.

Saturn în Pești servește ca o amintire blândă că există abundență și fericire pentru noi toți. Cu toate acestea, fiecare dintre noi deține puterea și are responsabilitatea de a trăi viața așa cum își dorește.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Horoscop Berbec

Este timpul să acționezi. Mișcarea directă a lui Saturn te încurajează să îți pui în aplicare planurile pe care ți le faci de atât de mult timp. Determinarea și energia ta vor fi la cote maxime, așa că nu permite fricii să te țină în spate.

Citește și:

Horoscop Taur

Reconectează-te cu sinele tău spiritual pentru a găsi răspunsurile de care ai nevoie și pace în haosul vieții. Permite-ți să îți dai seama ce contează cu adevărat.

Horoscop Gemeni

Această perioadă este ideală pentru ca tu să îți evaluezi situația în care te afli. Învață să fii mai atentă la tot ce ai de făcut, lasă în spate trecutul și concentrează-te pe ceea ce urmează să se întâmple.

Horoscop Rac

Este timpul să lucrezi la relațiile tale. Saturn direct în Pești te sfătuiește să investești timp și efort în a îți cultiva legăturile cu cei dragi. Arată-ți aprecierea și exprimă-ți emoțiile în mod deschis.

Horoscop Leu

Universul te îndeamnă să ai mai multă grijă de tine. Prioritizează-ți sănătatea, atât fizică, cât și mintală. Mișcarea directă a lui Saturn îți amintește ce contează cu adevărat în această viață.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Lărgește-ți orizonturile fără frică. Întinde-ți larg aripile, zboară cât mai sus, împlinește-ți visuri și luptă pentru ceea ce îți dorești. Investește în evoluția ta cât de mult poți.

Horoscop Balanță

Este timpul să lași în spate trecutul și să te concentrezi asupra momentului prezent. Alege să fii ambițioasă, să te pui pe primul loc și să te vindeci astfel încât să fii fericită cu adevărat.

Horoscop Scorpion

Saturn în Pești te indeeamna să îți întărești mai mult încrederea pe care o ai în tine. Dă-ți seama cine ești cu adevărat, care sunt valorile tale, care sunt visurile la care trebuie să lucrezi. Concentrează-te pe creșterea personală și pe a deveni cea mai bună versiune a ta.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Acesta este momentul să îți îndrepți atenția asupra relațiilor din viața ta. Mișcarea directă a lui Saturn te sfătuiește să lucrezi la legăturile rupte și să creezi conexiuni mai puternice cu oamenii la care ții, în special cu membrii familiei.

Horoscop Capricorn

Acordă prioritate lucrurilor care contează pentru tine. Ia o pauză de la fuga prin viață și dă-ți seama ce te face fericită, care sunt obiectivele tale pe final de an și ce visuri vrei să îți împlinești.

Horoscop Vărsător

Este timpul pentru creștere personală. Universul încurajează auto-reflecția și căutarea înțelepciunii interioare. Îndreaptă-ți atenția asupra activităților care te ajută să te conectezi cu tine însăți, cu emoțiile și tot ceea ce simți.

Citește și:

Horoscop Pești

Pe măsură ce Saturn merge direct în semnul tău, Universul îți spuen că trebuie să te concentrezi pe autocompasiune. Îmbrățișează dragostea de sine și amintește-ți că este bine să acorzi prioritate propriilor nevoi și bunăstării sufletești.

foto main Ezume Images, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.