Setari Cookie-uri

Pe 23 octombrie Soarele se mută în Scorpion. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Ieșim din sezonul Balanței în care a fost doar echilibru, pace și liniște și ajungem în sezonul plin de transformare al Scorpionului. Schimbarea este la ea acasă, Universul face un pas în spate și ne permite nouă să preluăm frâiele vieții noastre și să ne transformăm viețile. 

Pe 23 octombrie Soarele intră în Scorpion, acest semn de apă ce ne scoate din zona de confort și ne învață ce înseamnă adevăratele provocări în viață. Ați simțit vreodată cum în octombrie și noiembrie există un fel de greutate pe umerii voștri? Sau cum gândurile îngropate de mult timp par să iasă la suprafață pe neașteptate? Sau cum duceți o luptă pentru a vă menține pe linia de plutire și a vă păstra energia pozitivă?

Acest lucru nu înseamnă că Scorpionul este o zodie negativă. Din contră, acest semn are potențialul incredibil de a transforma negativul în pozitiv cum nicio altă zodie nu o poate face. Sezonul Scorpionul aduce transformare... iar aceasta nu este niciodată ușoară.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Citește și:

Horoscop Berbec

În sezonul Scorpionului Universul te sfătuiește să fii atentă la temperamentul tău. Dacă te simți mai agitată decât de obicei, este timpul să faci un pas în spate. Abordează problemele pe care le ai cu o minte calmă și rațională și amintește-ți că odată ce cuvintele sunt spuse, ele nu mai pot fi luate înapoi.

Horoscop Taur

În acest sezon Universul te îndeamnă să îți îndrepți întreaga atenție asupra relațiilor din viața ta. Trebuie să faci puțină ordine pe plan personal și să renunți la oamenii toxici astfel încât să faci loc celor cu suflet frumos să vină pe drumul tău. Va fi un proces mai dificil, însă necesar pentru fericirea ta.

Horoscop Gemeni

Dacă te-ai simțit obosită în ultima perioadă - mai ales la nivel psihic - atunci Universul te sfătuiește să iei o pauză de la tot ce faci și să îți acorzi mai mult timp. Pune-te pe primul loc și concentrează-te pe lucrurile care îți aduc liniște și fericire.

Citește și:

Horoscop Rac

Problemele sentimentale au, în sfârșit, o rezolvare. Sezonul Scorpionului scoate la iveală tot felul de emoții cu care înveți să lucrezi astfel încât să îți dai seama ce este greșit în viața sentimentală și, cel mai important, ce ai de făcut în viitor. Alegerile îți aparțin în totalitate, nu te lăsa influențată de nimeni.

Horoscop Leu

Este posibil ca în timpul sezonului Scorpion să ai parte de puțină dramă, așa că asigură-te că rămâi calmă și nu te stresezi prea tare. Pe plan profesional, creativitatea este la cote maxime și trebuie să profiți de ea pentru că te va ajuta să evoluezi foarte mult în carieră.

Horoscop Fecioară

Emoțiile tale ating puncte culminante în timpul sezonului Scorpionului. Acordă-le atenție deoarece te vor ajuta să te înțelegi mai bine, să îți rezolvi problemele pe care până acum le-ai ascuns sub preș și, cel mai important, să faci alegerile potrivite pentru a avea viitorul la care visezi de atât de mult timp.

Citește și:

Horoscop Balanță

Următoarele săptămâni vin cu multe provocări în ceea ce privește relațiile și comunicarea cu oamenii din jurul tău (pe toate planurile). Prin urmare, menținerea echilibrului este mai importantă ca niciodată pentru tine. Nu îți pierde pofta de viață și nu renunța pentru nimic la pasiunile și hobby-urile tale.

Horoscop Scorpion

Soarele se mută în semnul tău și vine cu energii incredibile pentru următoarele săptămâni. S-ar putea să treci printr-o perioada de transformare care îți permite să privești lucrurile dintr-o perspectivă complet nouă și să faci alegeri foarte inspirate și îndrăznețe. Procesul nu este ușor, însă îți va aduce beneficii incredibile pe termen lung.

Horoscop Săgetător

Este posibil că ai parte de întâlniri neobișnuite în sezonul Scorpionului. Universul îți trimite semnale pe care nu ai cum să nu le vezi; acordă atenție sincronizarilor și viselor pe care le ai deoarece vor veni cu mesaje importante despre viitor. De asemenea, nu îți ignora intuiția.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Ești concentrată asupra viitorului și vrei să faci schimbări importante pentru a readuce în viața ta liniștea și fericirea. Universul este de partea ta și te sprijină în tot acest proces; ascultă-ți intuiția și lucrurile se vor aranja așa cum îți dorești.

Horoscop Vărsător

Pe plan profesional, un eveniment neașteptat te determină să faci o schimbare foarte importantă în următoarea perioadă. Ai încredere în tine și nu te lăsa influențată de nimeni din jurul tău. Ascultă-ți intuiția și alege cu inima astfel încât să ajungi pe drumul potrivit pentru tine.

Horoscop Pești

Universul te sfătuiește să renunți la toate limitele tale și să îți extinzi orizonturile. Această perioadă va aduce o călătorie spirituală incredibilă care te va ajuta să evoluezi, să îți înțelegi sufletul și să îți descoperi sensul pentru care ești aici. Ai încredere în planul divin.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.