Setari Cookie-uri

Doamne, te rog să îmi dai putere în zilele în care simt că nu mai pot continua

Există doar întuneric în jurul meu și nu știu ce să mai fac pentru a vedea luminița de la capătul tunelului.

În ultima vreme totul pare pe dos. Nimic nu se întâmplă așa cum ar trebui se întâmple. Indiferent de ce fac sau ce spun, simt nu este suficient.

Uneori întreb cât mai pot duce. Când voi scăpa de durerea din inima mea. Cum voi putea umple acest gol pe care îl simt în sufletul meu. Am învins fiecare obstacol care mi-a venit în cale... dar nu mai pot. Am obosit. După fiecare luptă pe care am câștigat-o a urmat încă una și mai dificilă. Și încă una, și încă una.

Mulți spun Universul mai dure bătălii pentru cei mai puternici soldați, dar Doamne, probabil ai multă încredere în mine deoarece eu de multe ori nici nu mai știu ce fac. Uneori simt ar trebui renunț și las viața își continue drumul.

Există doar întuneric în jurul meu și nu știu ce mai fac pentru a vedea luminița de la capătul tunelului.

În jurul meu se întâmplă lucruri pe care nu le înțeleg. Unele dintre aceaste lucruri fac simt neputincioasă, chiar pierdută. Nu știu încotro merg și am nevoie de puterea ta pentru a împiedică alunec și mai tare în prăpastie.

Știu ai planuri mărețe pentru mine. Știu asculți. Știu pot veni la tine atunci când totul se prăbușește în jurul meu. De aceea te rog îmi dai putere.

Inima mea plânge, sufletul mi-e distrus, însă am încredere deplină în Univers în curând lucrurile se vor schimba și va răsări și soarele pe strada mea.

Doamne, vin la tine pentru putere - putere pentru corpul meu facă pași în continuare, forță pentru ca mintea mea continue și curaj pentru ca sufletul meu nu se dea bătut.

Doamne, te rog... da-mi puterea de care am nevoie astăzi pentru a vedea ziua de mâine.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.