Setari Cookie-uri

Dana Rogoz, adevărul șocant din spatele popularității. La ce umilință a fost supusă pe când era doar un copil

În urmă cu 20 de ani, Dana Rogoz era cunoscută publicului sub numele de scenă Abramburica, pe vremea când era doar un copil ce se bucura de popularitate. Cu toate acestea, în spatele strălucirii scenei, actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă, iar acum s-a aflat adevărata poveste pe care a ținut-o ascunsă ani de zile.

Dana Rogoz este una dintre cele apreciate actrițe autohtone. Ea a devenit cunoscută în copilărie, făcând parte din trupa Abracadabra, care s-a bucurat de un succes enorm la acea vreme. În ciuda aplauzelor și a aprecierilor, Dana Rogoz a fost nevoită să trăiască și partea mai întunecată a celebrității.

Acum peste 20 de ani, o fată de aceeași vârstă cu ea a umilit-o și a agresat-o în plină stradă. Însă, recent, acea femeie s-a lăudat pe paginile de socializare cu gestul său de atunci.

"A înnebunit asta cu perfectul ei... doamne... îmi aduc aminte că acum câțiva ani, când venea la [numele unei televiziuni], am bătut-o pe stradă... pur și simplu vorbea îngâmfat... noi, de vârsta ei, eu și o prietenă, am început să vorbim cu ea. Sincer, o admiram, eram într-o altă epocă. Ea, înfumurată, a spus ceva într-un ton superior, că era o vedetă nouă. Apoi i-am scuipat și i-am dat o palmă, rușine să te porți urât și înfumurat cu oamenii care te apreciază", a fost mesajul transmis de femeia care, acum două decenii, a umilit-o pe Dana Rogoz în public.

Citește și:

Dana Rogoz a văzut postarea și a rămas șocată. Memoria acelei întâmplări teribile a revenit, dar a găsit în ea forța de a-i răspunde cu maturitate acelei femei.

"Și eu, Dana adult, vreau să-i răspund femeii care se laudă acum cu această acțiune. Rușinea este a dumneavoastră, doamnă. Rușine că, după atâția ani, ați rămas aceeași. Îmi pare rău pentru lipsa de educație pe care ați primit-o în copilărie, dar nu pot să vă iert pentru ceea ce ați devenit acum, ca adult. Pare că sunteți chiar și mamă. Cum ați reacționa dacă copilul dumneavoastră ar veni acasă bătut și scuipat de cineva?

Îmi imaginez cu tristețe că încurajați astfel de comportamente. Îmi imaginez că v-ați simți mândră știind că ați transmis asta și copilului dumneavoastră, continuând tradiția. Sunt furioasă acum pentru copilul meu și pentru alți copii. Vă bucurați că ați reușit să mă facăți să sufăr alături de prietena dumneavoastră, într-atât încât să aveți curajul să vă lăudați pe contul meu? Să vă fie rușine. Nu ați înțeles nimic din această viață", a scris Dana Rogoz pe blogul său personal.

Citește și:

Experiența nefericită prin care a trecut Dana Rogoz în trecutul său a fost adusă în atenția publicului după ce o femeie a decis să se laude cu acea agresiune. Cu toate acestea, actrița a răspuns cu maturitate și a subliniat că astfel de comportamente sunt inacceptabile și că nu trebuie să continue. Prin curajul de a-și exprima părerea și de a se opune.

Internauții au apreciat postarea actriței, mai ales pentru că a avut curajul să vorbească deschis despre umilința la care a fost supusă în copilărie.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.