Setari Cookie-uri

Tragedie în familia lui Mihai Albu. Iulia Albu, mesaj pe social media: Vei fi veșnic în inimile noastre...

O persoană dragă din familia lui Mihai Albu s-a stins din viață, după mai multe probleme de sănătate. Designerului a făcut tristul anunț, iar Iulia Albu a publicat un mesaj de condoleanțe.

Designerul Mihai Albu trece printr-un moment extrem de dureros, în urma pierderii mamei sale. Vestea tristă a fost făcută publică de Iulia Albu, care și-a exprimat condoleanțele pe pagina sa de socializare. Mama lui Mihai Albu, Zinaia, s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani, lăsând în urmă o durere profundă.

În dimineața zilei de 23 august 2023, Mihai Albu a făcut publică situația critică în care se afla mama sa, internată în spital. Designerul a mulțumit personalului medical pentru eforturile lor de a îngriji și salva viața mamei sale. Doamna Zinaia a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru o hemoragie internă, intervenție care a fost inițial un succes. Totuși, după cinci zile de terapie intensivă, starea ei s-a deteriorat semnificativ.

Citește și:

”Chirurgical operația a decurs excelent, însă după cinci zile de terapie intensivă starea s-a deteriorat major. Mulțumesc domnului doctor chirurg Cristian Balalau! Doamne ajută!”, spunea designerul, în urmă cu doar câteva zile.

Iulia Albu, fosta soție a lui Mihai Albu, a exprimat durerea profundă pe care o resimte la aflarea veștii. Ea a menționat că a avut o relație deosebită cu mama designerului și a transmis un mesaj emoționant prin care a exprimat recunoștința pentru amintirile frumoase petrecute împreună și pentru afecțiunea pe care mama lui Mihai Albu a oferit-o familiei.

„Odihnește-te în pace… Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat și pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși”, a scris Iulia Albu într-un mesaj încărcat de emoție.

Citește și:

Mihai Albu a împărtășit într-o emisiune trecută că a primit șocul pierderii tatălui său când avea doar 16 ani, acesta suferind un infarct pe stradă. Acest eveniment tragic l-a marcat profund și i-a oferit o altă perspectivă asupra vieții.

„Într-o dimineață, pe la ora 5:30 a sunat Miliția la ușă. M-am trezit, am deschis ușa și m-au anunțat că a murit tata. Vă dați seama, la 16 ani, a fost un șoc… A făcut infarct pe stradă“, a povestit Mihai Albu, în emisiunea „În Oglindă”.

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.