Setari Cookie-uri

Carmen Tănase a salăbit 10 kilograme în două luni cu ajutorul unei diete pentru diabetici!

Carmen Tănase a slăbit spectaculos, după ce a găsit un regim alimentar conceput inițial pentru diabetici. Pe ce principii se bazează dieta Nupo?

Carmen Tănase a vorbit recent despre noul său regim alimentar și cum a reușit să slăbească peste 10 kilograme în doar două luni. Aceasta a adoptat dieta Nupo, un regim hipocaloric care s-a dovedit a fi eficient pentru ea.

Actrița a mărturisit că, de-a lungul timpului, a încercat diverse diete, dar nu a reușit să-și mențină greutatea dorită și s-a îngrășat din nou. Cu toate acestea, dieta Nupo i-a adus rezultate impresionante și s-a bucurat de un succes notabil în procesul de slăbire.

Dieta Nupo este concepută inițial pentru persoanele care suferă de diabet, deoarece presupune reducerea aportului caloric, dar asigurând în continuare nutrienții necesari organismului. Aceasta este o abordare eficientă pentru a menține un echilibru între aportul caloric și valorile nutriționale, ceea ce poate fi benefic pentru persoanele care doresc să slăbească.

Citește și:

„Haotic, în general. Și se și vedea lucrul ăsta, încă se mai vede, dar de două luni de zile am descoperit o dietă genială care nu mă mai pune la muncă, adică nu trebuie să mai stau cu casoleta, să mai îmi pun în casoletă roșioara, brânzica. O dietă care e făcută acum 42 de ani, că am studiat, am citit despre ea, pentru diabetici în principiu, pentru că ăia trebuie să mănânce hipocaloric și să aibă totuși și nutrienți, nu pot să trăiască cu șase frunze de salată, și oamenii ăia s-au gândit cum facem noi, să îi ajutăm pe ei să aibă și tot ce le trebuie pentru o zi de activitate, dar să fie și hipocaloric. Și au inventat această dietă, care se cheamă Nupo. Doamne, eu nu înțeleg cum Dumnezeu nu am făcut-o până acum că am făcut toate prostiile posibile, tot ce am găsit în revista As, și prin toate site-urile. Nu a existat regim de slăbire și eu să nu-l fac. Făceam pac, slăbeam, după aia puneam la loc. Apoi prin turnee, e greu să te duci cu casolete, mâncam prin benzinării, (…) de când sunt cu astea, vai de mine. Nu îmi vine să cred. Trăiesc un miracol. De două luni', a spus actrița, în podcastul Adinei Alberts.

Citește și:

Actrița a mărturisit că a obținut rezultate notabile într-un interval scurt de timp și că este foarte încântată de eficacitatea dietei Nupo. Acest regim alimentar i-a permis să slăbească peste 10 kilograme în doar două luni, rezultat pe care îl consideră fabulos.

Pentru Carmen Tănase, dieta Nupo a fost o soluție care i-a adus rezultate pozitive și a facilitat procesul de slăbire într-un mod convenabil, în raport cu programul ei aglomerat. Vedeta a oferit câteva detalii despre ce înseamnă regimul care a ajutat-o să slăbească spectaculos.

„Ai un shaker, un pahar așa cu o biluță înăuntru și astea sunt și sărate și dulci. De exemplu, ai și omletă, ai deserturi, ei cereale cu măr și scorțișoară pentru micul dejun, ai cafea cu lapte, ceea ce e important, dacă mie îmi zice să nu mai beau cafea, la mine e o problemă. (…) Deci îți dă absolut orice, nu mai ai nevoie de nimic, nu mai murdărești nicio farfurie prin casă, nu mai trebuie să speli nimic, nu mai fierbi, nu mai aprinzi plita. Deci am supe, am felul doi, am shake-uri dulci, am batoane. (…) Cred că am dat 10 kile jos. (…) La spectacole ce facem, două ore și jumătate, dacă mă taie. Nu pot să zic că mă scuzați, vă rog. Am foarte mult de muncă și uit de multe ori să beau. Că dacă am repetiții, pot să mă duc, nu e problemă, adică nu încurc pe nimeni, dar uit că mă iau cu treabă și îmi aduc aminte apoi că nu am băut apă deloc. Uneori nu beau deloc. Nu e o regulă, nu e…', a adăugat actrița.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.