Setari Cookie-uri

Mara Bănică, mărturisiri sincere despre intervenția de la nivelul feței: Fața mea încă bombardată...

Jurnalista și prezentatoarea TV, Mara Bănică, a făcut recent primele declarații publice după ce a suferit o intervenție estetică la nivelul feței. Chiar dacă fanii au fost surprinși de schimbările vizibile, vedeta a ales să le vorbească deschis și să împărtășească motivația din spatele acestei decizii.

În urma unei operații estetice la nivelul feței, Mara Bănică a fost fotografiată de paparazzi Cancan cu bandaje la nas și la față la ieșirea din clinică. Presa a speculat că aceasta ar fi suferit un lifting facial total, estimând că procedura ar fi costat aproximativ 15.000 de euro. Criticile fanilor nu au întârziat să apară, acuzând-o pe jurnalistă că și-a stricat aspectul fizic.

Neîntârziat, Mara Bănică a ales să adreseze direct aceste comentarii printr-o filmare pe rețelele de socializare, în care și-a arătat fața umflată și a vorbit sincer despre alegerea ei.

"Asta e fața mea încă bombardată, un pic umflată și așa mai departe. Nu este foarte plăcut să te prindă paparazzi cu fața extrem de umflată și bumbăcită, dar asta-i situația," a mărturisit jurnalista.

Citește și:

Mara Bănică și-a exprimat dezamăgirea față de criticii care au sugerat că a renunțat la autenticitatea ei, explicând că își dorește doar să arate bine la 50 de ani și că intervențiile estetice pot fi o modalitate de a îmbunătăți aspectul fără a deveni vulgare sau a-și pierde autenticitatea.

"În ceea ce îi privește pe cei care tot spun că «Domnule, vai, ce schimbare!». Nu e, măi, tot eu sunt. Îmbunătățită, e adevărat. Cred că întotdeauna am fost asumată și am recunoscut orice intervenție mi-am făcut atunci când am fost întrebată și da, cred că la 50 de ani oricine își dorește să arate bine și există intervenții care te pot îmbunătăți fără să devii vulgar, fără să devii la fel ca alții”, le-a spus Mara Bănică internauților, potrivit Click!.

Citește și:

În ceea ce privește fanii care au criticat-o, Mara Bănică le-a transmis că, indiferent de intervențiile estetice, personalitatea ei rămâne neschimbată și că nu se va lăsa afectată de comentariile negative. Ea a subliniat că este una dintre puținele persoane publice care își arată fața post-intervenție fără a folosi filtre și că este mândră de autenticitatea ei.

"Uitați-vă la mine, n-am niciun fel de filtru, nu cred că sunt șablon, așa cum au zis unele din doamne prin comentarii, pe care mărturisesc că le-am citit. Sunt tot eu și cel mai important e că personalitatea nu mi-o ia absolut nimeni și uite. Nu știu câte persoane publice, în momentul ăsta, au tupeu să-și pună pe rețelele de socializare o filmare așa cum mi-o pun eu acum, fără niciun fel de filtru. Zero. Hai, la mulți ani!”, a mai mărturisit ea.

Citește și:

Aceasta nu este prima oară când Mara Bănică discută deschis despre intervențiile estetice. Într-un interviu acordat în trecut, ea a dezvăluit că prima intervenție a avut-o în 2007, după un accident de mașină grav, iar ulterior a recurs la mai multe proceduri pentru a corecta defectele rezultate din accident.

„Am avut un accident de mașină destul de grav, care s-a soldat, printre altele, cu ruperea coastelor pe partea stângă. Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi! Asta în 2003. Fusesem la războiul din Irak și primisem cadou de la postul la care lucram atunci o mașină. Cert e că am apucat să merg cu ea cam o lună și m-am înfipt cu ea într-un stâlp, din cauza unei gropi din orașul ăsta minunat numit București. De aceea mi-am făcut prima intervenție, pentru că, având totul rupt pe partea stângă, mușchiul meu s-a rupt și el și era ceva absolut inestetic. Prima dată mi-am făcut în 2007 și după am tot revenit”, a spus vedeta, care în ianuarie 2023 a suferit a patra intervenție la sâni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.