Setari Cookie-uri

Ce inseamna cu adevarat sa te iubesti pe tine insati: cele 5 acte de bunatate pe care trebuie sa ti le oferi

De multe ori plecam de la ideea ca ne iubim pe noi, dar continuam sa ne pierdem in patternuri nocive, sa ne sabotam si sa acceptam in viata noastra oameni care ne fac rau sau pur si simplu ne irosesc timpul.

Sunt sigura ca si tu ti-ai impins limitele mai mult decat era cazul, te-ai epuizat si te-ai sacrificat pentru cineva sau ceva. Atunci cand ne tradam nevoile, ne intoarcem impotriva noastra, devenim furiosi, obositi si mai putin prezenti in vietile noastre. La polul opus, iubirea de sine imbunatateste toate aspectele vietii: felul in care interactionam cu cei din jur, productivitatea, felul in care aratam si ne simtim.

Sa te iubesti pe tine nu inseamna doar sa-ti oferi o rochie noua sau sa te admiri in oglinda. Tanya Carroll Richardson, expert in intuitie si autor, a dezvaluit pentru MindBodyGreen cele 5 moduri adevarate prin care sa-ti oferi iubire si intelegere, astfel incat sa traiesti o viata implinita.

1. Cunoaste-ti criticul interior. Cu totii avem in interior o voce careia ii place sa ne evidentieze greselile si neajunsurile, sa ne judece si chiar sa ne faca de rusine. Doar sa fii constienta de aceasta voce si sa recunosti cand este activa ajuta foarte mult.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main violetkaipa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.