Setari Cookie-uri

Gabriela Firea, victima violenței în familie. Prin ce a trecut în copilărie: Știam ce înseamnă să mănânci bătaie

Gabriela Firea a fost victima violenței în familie și a vorbit despre una dinte cele mai grele perioade din viața sa și anume cea în care era doar un copil. Ce a povestit mambra PSD!

Gabriela Firea a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde a vorbit despre momentele grele prin care a trecut pe vremea când era doar un copil. Ea și-a deschis inima în fața prezentatorului și i-a dezvăluit acestuia faptul că a trecur prin foarte multe în viață și că a învățat din experiențele sale.

Fostul Ministru al Familiei și Egalității în Șanse în guvernul Nicolae Ciucă și guvernul Marcel Ciolacu a zis că motivul pentru care s-a implicat atât de tare în acțiunile sale și a contribuit la înțelegerea femeilor care au probleme în cuplu este legat de faptul că și ea a trecut prin așa ceva.

De-a lungul timpului, Gabriela Firea și-a dat seama că femeile care se confruntă cu violența în familie nu mai au loc să se bucure de viața lor, sunt mereu triste și victime. Ea, la rândul ei a știut ce înseamnă afirmația conform căreia ”bătăia este ruptă dinn Rai”, deoarece a avut multe cazuri în jurul ei, iar cea mai mai bucurie a sa în acest caz este că nu a ajuns să creadă că așa este bine.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.