Setari Cookie-uri

Advertorial Orice achiziție Always Platinum înseamnă 100% banii înapoi cu Always Platinum Cashback

Până pe 30 iunie, achiziționează orice produs Always Platinum (1 produs/bon) din absolut orice magazin din România și primești 100% banii înapoi.

Prin intermediul campaniei ”Always Platinum Cashback”, Always, primul brand care a introdus absorbantele igienice în România, îți oferă nu doar oportunitatea de a te bucura de confort și protecție pe perioada menstruației, ci și oportunitatea de a primi 100% banii înapoi pentru pentru fiecare pachet Always Platinum cumpărat.

Promoția se desfășoară la nivel național, în toate magazinele, iar procesul de înscriere presupune următorii pași:

  1. Achiziționeză oricare dintre produsele Always Platinum din magazinele participante, în perioada campaniei.

  2. Completează formularul de înscriere și înregistrează-te în contul Youtil;

  3. Încarcă dovada achiziției (bonul fiscal/factura fiscală) pe website-ul Youtil (youtilpromo.ro). Nu uita: un participant unic poate înscrie și încărca în campanie maxim un bon sau o factură!

  4. Completează cu datele contului bancar (IBAN), în care se va face rambursarea, precum și cu numele băncii unde este deschis contul.

Pentru mai multe detalii despre promotie, verifică regulamentul campaniei: https://youtilpromo.ro/files/Always2023Regulament.pdf .

De ce să alegi absorbantele Always Platinum? Nu numai că poți primi 100% banii înapoi (până la 50 RON) prin achiziționarea absorbantelor Always din această gamă, însă te poți bucura și de protecție sporită atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Absorbantele de zi sunt concepute pentru a te proteja atunci când ești activă sau când doar stai în picioare, datorită suprafeței mai mici, care cuprinde fluxul. Astfel că, datorită noilor aripioare ComfortLock nu mai este nevoie să îți faci griji pentru fiecare mișcare! Acum te poți bucura pe deplin de zilele însorite, dinamice, cu plimbări de vară.

În schimb, absorbantele de noapte au rolul de a te proteja atunci când stai culcată pentru o durată mai lungă de timp, de exemplu, pe timp de seară, când dormi. Ele sunt mai lungi și mai largi, tocmai pentru a oferi o acoperire suplimentară. Astfel, te vei simți complet protejată și te vei putea bucura de un somn liniștit, fără griji.

Hai și tu în oricare dintre magazinele participante până în data de 30.06.2023, achiziționează orice pachet de absorbante Always Platinum și primești 100% banii înapoi! Pentru mai multe informații despre campanie, intră pe https://youtilpromo.ro/Always2023 .


Kudika
19 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.