Setari Cookie-uri

Top 7 Compatibilitati perfecte de Nume Romanesti: Sunteti predestinati sa ramaneti impreuna?

Care sunt cuplurile purtatoare de nume romanesti si intre care exista o compatibilitate onomastica de aproape 100%? Descopera care este semnificatia numelui tau, dar si a numelui partenerului si daca va numarati printre norocosii in dragoste, predestinati sa ramana impreuna!

1. Bogdan + Melania. Bogdan este un nume de origine slava, compus din “bog” (Dumnezeu) si “dan” (dat). Are prin urmare o rezonanta aparte, insemnand “daruit de Dumnezeu”. Melania este un frumos nume de origine greceasca, avand la baza adjectivul “melan” ce desemneaza negrul, nobletea.

Sunteti suflete pereche si formati un cuplu perfect. Va uneste dragostea, dar intre voi exista si o conexiune puternica de natura spirituala. Va intelegeti unul pe celalalt si relatia voastra este una solida si armonioasa. Aveti cele mai mari sanse sa ramaneti impreuna pana la adanci batraneti.

2. Alexandru + Maria. Alexandru este un nume de origine greaca, fiind format din “alexo” (a proteja, a apara) si “andros” (barbat) si insemnand asadar “protector al barbatilor”, “cel care isi apara poporul”. Prin urmare, acest nume are o semnificatie speciala si anume pe cea de “aparator, protector”. Maria, in schimb, este un nume de origine ebraica si provine din “Miryam” care inseamna “copil dorit” sau “iubita de Dumnezeu”.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.