Setari Cookie-uri

Cum sa te reindragostesti de partenerul tau. Reaprinde flacara in relatia voastra!

Nimic nu este mai neplacut decat sa fii intr-o relatie de lunga durata si sa te simti ca si cand esti singura.

Momentul in care ai inceput relatia cu partenerul tau a fost, cel mai probabil, unul dintre cele mai fericite momente din viata ta. Ai simtit ca ai gasit un om pe care il vrei langa tine toata viata. Cu toate acestea, anii trec, momentele dificile se intampla iar oamenii se indeparteaza.

Tonul pe care vorbesti cu partenerul tau nu mai este ca in trecut. Nici el nu mai face gesturi marete pentru tine. Parca nici felul in care te priveste nu mai este la fel de intens. Uneori, simti ca nu te mai recunosti. Este un moment infricosator, pentru ca relatia in care ti-ai pus toata increderea ajunge sa se simta instabila. Ce ramane de facut? Sa afli cum sa te reindragostesti de partenerul tau!

Chiar este posibil sa te reindragostesti de partenerul tau? Cele mai multe cupluri ajung sa se desparta dupa cativa ani de relatie. Care este mai exact motivul? Oricat de nebunesc ar parea, motivul este fix sentimentul de obisnuinta. Cum se explica acest lucru? Nimic mai simplu. In momentul in care te indragostesti, creierul elibereaza in mod natural hormoni ai fericirii: oxitocina, dopamina, serotonina.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.