Setari Cookie-uri

Prima Lună Plină a toamnei vine să spele păcatele verii. Universul suflă către sufletele noastre vânturile schimbării

Universul ne îndeamnă să ne gândim la obiectivele pe care vrem să le îndeplinim, la visurile pe care vrem să le transformăm în realitate, la dragostea pe care ne-o dorim, la locul de muncă visat și la viitorul pe care vrem să îl trăim. Toate acestea sunt posibile, trebuie doar să renunțăm la ce nu ne mai trebuie și să mergem mai departe - este timpul să lucrăm pentru noi, să fim puternici, să trecem peste obstacole și să mergem mai departe construind viața ideală. 

Pe 29 septembrie, pe cerul ușor răcoros de final de septembrie, răsare prima Lună Plină a toamnei, o lună strălucitoare, puternică și plină de har și de schimbări necesare. Universul ne spală sufletele de păcatele verii și ne luminează drumul către începuturi pline de speranță.

Fiecare Lună Plină apare într-un semn diferit în fiecare lună și preia energia și temele acestui semn. De data aceasta Luna Plină din septembrie are loc în zodia Berbec, ceea ce înseamnă că pasiunea, dorința de acțiune, creativitatea și inspirația sunt accentuate. Această perioadă este una benefică pentru toată lumea, ajutându-ne să ne pregătim pentru tot ce urmează să se întâmple.

Luna Plină spală păcatele verii, în timp ce divinitatea suflă către sufletele noastre vânturile schimbării.

Berbecul este un semn cardinal de foc și primul semn al zodiacului european și este strâns legat cu preluarea controlului, punerea în aplicare a planurilor, urmărirea celor mai mari visuri și găsirea pasiunilor. În timp ce semnul Berbecului ne conectează la ideea de noi începuturi, Luna Plină este legată de ideea de a renunța și de a accepta orice uși care s-ar putea închide în viața noastră. Cosmosul spală păcatele verii, în timp ce divinitatea suflă către sufletele noastre vânturile schimbării.

Citește și:

Deși poate fi stresant și greu din multe puncte de vedere să lăsăm în spate situații, oameni și relații, este foarte important să ne amintim că trebuie să renunțăm la anumite lucruri pentru a face loc lucrurilor pe care ni le dorim cel mai mult în viață și care, cel mai important, ne sunt cu adevărat destinate.

Universul ne îndeamnă să ne gândim la obiectivele pe care vrem să le îndeplinim, la visurile pe care vrem să le transformăm în realitate, la dragostea pe care ne-o dorim, la locul de muncă visat și la viitorul pe care vrem să îl trăim. Toate acestea sunt posibile, trebuie doar să renunțăm la ce nu ne mai trebuie și să mergem mai departe - este timpul să lucrăm pentru noi, să fim puternici, să trecem peste obstacole și să mergem mai departe construind viața ideală.

Citește și:

Este timpul să îi permitem sufletului nostru să renunțe la ce nu îi mai trebuie, chiar și atunci când este dureros - și aceasta este principala lecție pe care trebuie să o învățăm în timpul acestei Luni Pline în Berbec.

Lună Plină în Berbec pe 29 septembrie: Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Berbec

Universul te încurajează să îți îndrepți energia incredibilă pe care o primești în timpul Lunii Pline către obiectivele făcute pe termen lung. Fă un pas înapoi și reevaluează-ți ambițiile - oare ești pe drumul cel bun?

Horoscop Taur

Folosește-te de lumina Lunii Noi pentru a obține claritate și pentru a face ajustările necesare în viața ta. Ai încredere în intuiție și vei ajunge acolo unde îți dorești.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Ia o pauză de la viața profesională și încearcă să te relaxezi; fă-ți timp pentru tine, încarcă-ți sufletul cu energie pozitivă și bucură-te de lucrurile mărunte care te fac fericită.

Horoscop Rac

Să nu uiți niciodată că adevărata putere vine din interiorul tău. Ai încredere în tine și luptă pentru ceea ce îți dorești. Nu permite nimănui să îți frângă aripile și să te pună la pământ.

Horoscop Leu

Această perioadă este bună pentru a îți da jos toate măștile și a îți exprima gândurile și sentimentele cu onestitate și sinceritate. Spune ceea ce simți dacă vrei să ai relații mature, sincere și pline de iubire adevărată.

Horoscop Fecioară

Problemele pot fi rezolvate numai și numai cu răbdare. Nu te pierde în detalii și nici nu încerca să grăbești lucurile. Concentrează-te pe ce ai de făcut, stabilește-ți un plan clar și ia-o treptat.

Citește și:

Horoscop Balanță

Luna Plină aduce lumină în viața financiară pentru tine. Este un moment bun să îți revizuiești bugetul, investițiile și obiectivele pe care le ai pentru finalul anului. Ia măsuri practice pentru a îți asigura viitorul.

Horoscop Scorpion

Urmează-ți pasiunile cu încredere și entuziasm; nu te teme de ce spun alții, nu asculta sfaturile oamenilor din jurul tău. Ai încredere în tine și fă ce îți dictează sufletul pentru că doar el știe ce te face fericită cu adevărat.

Horoscop Săgetător

Eliberează-te de trecut pentru a putea fi fericită cu adevărat în momentul prezent. Aici și acum se întâmplă viața ta, permite-i Lunii Pline să te scape de povara dureroasă pe care o cari după tine de atât de mult timp.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Ai nevoie de echilibru în această perioadă; așadar, evaluează-ți prioritățile și fă ajustări acolo unde simți că este necesar. Găsirea echilibrului te va ajuta să te simți mai liniștită în prezent.

Horoscop Vărsător

Concentrează-te asupra carierei deoarece ai șansa să primești câteva oportunități minunate din partea Universului; dacă le accepți cu inima deschisă, acestea îți pot schimba viața într-un timp foarte scurt.

Horoscop Pești

Această Lună Plină îți evidențiază spiritul aventuros și dorința de creștere personală. Universul te încurajează să ieși din zona de confort și să nu te temi să experimentezi lucruri noi. Îmbrățișează tot ce îți scoate destinul în cale.

Citește și:

foto main Darkfoxelixir, Shutterstock

foto galerie foto pixabay

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.